Nikki kwam ineens uit het niets samen met, ik denk, Harry aanlopen. Ze keek Hazel en mij verontschuldigend aan en richtte daarna haar aandacht op Jason en de jongens. Harry glimlachte naar haar, serieus wat hebben die twee gedaan? ‘Nou dames, ik zal even de heren voorstellen. Dit zijn Liam,Niall,Zayn,Louis en Harry.’ Begon Jason. Nikki kreeg automatisch een glimlach op haar gezicht bij het horen van Harry. Ze heeft wel geluk, zij zit tenminste bij de jongen waar ze al mee gepraat heeft. Ik zit niet bij Liam, de jongen van vanmorgen. Ik weet niet, hij had iets leuks over zich heen. Ach ja, met Niall zal het vast ook wel gezellig worden.

‘Vanavond is de eerste opdracht, hierbij zullen nog geen mensen afvallen. Het verschilt per opdracht op welke manier je afvalt, misschien wordt je door een van de jongens weggestuurd, je kan weggestemd worden door je medespelers, wanneer je de opdracht verliest of wanneer je ongewenst gedrag vertoond.’ Zei Jason met een glimlach. ‘Tot vanavond.’ Zei Liam en de rest van de jongens zwaaiden. Harry maakte nog even oogcontact met Nikki en liep toen weg. Ik wou Nikki ondervragen wat er aan de hand was tussen haar en Harry, toen er plotseling twee meiden op ons af stormden. ‘Ja en wat hebben jullie met Liam en Harry gedaan? We zagen ze wel naar jullie kijken, het is écht oneerlijk!’ riep een van de twee. ‘Harry wees mij gewoon de weg naar hier aangezien ik verdwaald was. Weet je wel niet hoe groot het hier is?’ zei Nikki verontwaardigd. ‘Oh ja, maak dat de kat maar wijs.’ Gilde ze en ze sloeg Nikki in haar gezicht. ‘Saar, doe even normaal.’ Siste Hazel en ze duwde het meisje, Saar dus, aan de kant. ‘Waar bemoei jij je nou weer mee Hazel?’ vroeg Saar en ze wou Hazel aanvliegen. Ik ging er tussen staan en hield Saar vast. ‘We zijn hier nog maar één dag en jij wil direct al gaan vechten? Doe gewoon even normaal, als Nikki zegt dat Harry haar de weg wees dan is dat zo.’ Zei ik en ik keek Saar boos aan. Saar zuchtte even, trok zich toen los en liep weg samen met haar meeloper.

We waren even het huis gaan verkennen toen we plotseling een luid gegil bij het zwembad weg hoorden komen. ‘Zullen we gaan kijken, ik ben wel nieuwsgierig.’ Zei Hazel met een grijns. Die meid zoekt ook echt altijd het gevaar op. We liepen rustig richting het zwembad en zagen hoe alle meiden om het zwembad heen stonden. ‘Wat gebeurd er? ‘ vroeg ik verbaasd aan Shayna. ‘Brook is bezig met Elena te laten verdrinken.’ Zei Shayna en ze liep zuchtend weg. ‘Waarom helpt niemand haar dan?’ gilde ik en ik keek paniekerig om me heen, dit gaat me nooit in mijn eentje lukken. Ik zag Zayn lopen en wenkte hem. ‘Zayn help, Brook is Elena aan het verdrinken.’ Gilde ik en Zayn kwam als een speer er op af. We sprongen beide het water in en ik trok Brook van Elena af terwijl Zayn zich om Elena bekommerde. Brook haalde uit naar mij en ik voelde een scherpe pijn door mijn neus gaan. Ik voelde wat langs mijn mond stromen en ik zag rode druppeltjes in het water vloeien. Ik trok Brook aan de kant en Zayn legde Elena op het droge. Als dat maar goed gaat komen..

Reageer (11)

  • NeverEver


    Snel verder plz.

    1 decennium geleden
  • xBarcelona

    omg ;o snel verduuuur<33

    1 decennium geleden
  • Crawley

    <3333333

    1 decennium geleden
  • StylesSquad

    hahaha, snél verder :Y) xx

    1 decennium geleden
  • theguardian

    haha, BITCHFIGHTTTT.
    snel verder x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen