Foto bij Chapter One:  Feeling something

Let op dit speelt zich af in het zesde jaar!! En Fred&George zitten ook op school omdat ze het jaar over moesten doen.

Samantha Riddle Pov
In the Hogwarts Express
Ik loop een beetje door elk deel van de trein tot ik het bekende rode haren duo zie."heey Fred,Hallo George"zeg ik."Heey Sammy"zeggen ze tegelijk.Ik ga tussen hun in zitten en kijk naar hun 'Tovertweelings TopFopShop'"wat is dat"vraag ik en wijs naar een snoepje in blauw papier."dat is een braakbabbelaar"zegt Fred trots."wat doet het?"vroeg ik."als je het eet"zei fred."moet je de hele tijd braken"vulde George aan."op wie wil je het uitproberen?"vraag ik."we hoopte..""dat jij het aan een zwadderaar kon geven"vulde fred lachend aan."nee te simpel ik geef zo'n ding aan korzel en kwast en die twee eten hem meteen op"zeg ik."Probeer Sneep dan!"juichte George."en dan? op me kop krijgen nee dankje"zei ik en stond op en liep naar de Zwadderich coupé.



"heey Zabini"zei ik lachend terwijl ik naast Draco ging zitten."heey sam,ik zag je in de vakantie met Jeweetwel"zegt Blaise. Ik zag Draco gespannen naar me kijken,en in zijn ogen kon je zien dat hij bang was.Ik snap het niet waarom doet hij zo bang,oké Voldemort is me vader en ik zie hem de laatste tijd best vaak,maar dan hoeft hij toch niet bang te zijn."Ja en dan nog mag dat niet!"zegt ik boos."Tuurlijk wel maar doe je wel voorzichtig ik weet niet of het wel veilig is in deze tijden."zegt Blaise."oké rus.."ik kon me zin niet afmaken of een grijze wolk de coupé. Ik voel iemand snel langs me heen lopen,waarschijnlijk Draco.Als de rook een beetje weg is hoor ik een stem zeggen:"wat was dat?".Ik zie Draco de hele trein door zoeken."Kom nou zitten Draco,we zijn zo op Hogwarts"zegt Pansy met haar irritante stem.Draco knikt en gaat weer naast me zitten."Hogwarts,en dat noemt zich een school volgend jaar kom ik echt niet terug"zegt Draco boos."wat bedoel je daar nou mee?"vraag ik."Laten we er op houden dat ik geen 2 jaar loop te verdoen aan bezweringen"zegt Draco. Blaise moet een beetje grinniken."vind je dat grappig Blaise?!"vraagt Draco. Blaise schudde ze hoofd.



na ongeveer een half uurtje waren we er."kom je Draco"vraag ik als iedereen is uit gestapt behalve hij."ga maar ik moet nog iets checken"zegt ie en schenkt me een klein lachje.Ik lach terug en loop langzaam naar de koetsen terwijl Blaise en Pansy in stappen blijf ik wachten op Draco."ga maar ik kom later wel"zeg ik.Blaise grinnikt weer en ik kijk hoe ze weg rijden. Na een minuutje voel ik een koude hand op me schouder en draai me met een ruk om."Draco"zeg ik opgelucht."ja wie dacht je dan"zegt ie en we stappen samen in een koets."wat was dat"vroeg ik."Wat was wat?"vraagt Draco me."dat ding voor de koets."zeg ik."ik zag niks"zegt Draco."je bent niet gek,ik zie ze ook,ze heten terzielers alleen mensen die ooit iemand hebben zien dood gaan kan ze zien"zegt Loena Leeflang."maar ik heb nooit iemand dood zien gaan Leeflang"zeg ik."misschien wel,alleen herinner je het niet meer"zegt ze. Leeflang komt bij ons zitten in de koets en we rijden naar Hogwarts. Maar de hele tijd voel ik me raar,gewoon niet mezelf.



Draco Malfoy pov.
Hogwarts
Te langzaam voor mijn doen worden de eerstejaars in gedeeld. Ik kan me gedachte er alleen niet bij houden ze hebben hun eigen wil en gaan steeds naar één persoon; Samantha Riddle. Dochter van The Dark Lord,hopelijk mag ze me nog heel erg anders ben ik der geweest. Vader had gezegt dat als Samantha iemand niet mag meteen door The Dark Lord wordt vermoord,Slytherin of niet."Draco!"schatert Pansy in me oor."Wat!"snauw ik terug."Draco,Snape geeft Defence against the dark arts!"zegt de mooie stem van Samantha."echt? wie geeft Potions dan?."vraag ik haar."Professor Slughorn"zegt ze."vroeger zat er een jongen net als jullie hier op school,volgde alle lessen en werd geliefd door iedereen zijn naam; Tom Riddle. Tegewoordig staan hij bekent om hele andere namen,maar nu naar bed hup hup"zegt Dumbledore. Iedereen stond op alleen Samantha ging niet met Slytherin mee maar met Gryffindor. Ik kijk haar vies aan en loop weer weg.



Fred Weasley pov
Common Room Gryffindor:
Ik loop met George naar de Common Room tot ik opeens Sam zie."heey sam"roept mijn tweeling broer vrolijk."alles goed"vul ik hem snel aan."heey George en ja het gaat goed Fred"zei ze lachend."weetje dat je de eerste bent.."begint George."dat jij de einige ben die ons uit elkaar kan halen"zeg ik en zet een grijns op. Samantha kijkt me aan en in haar ogen zie ik een mooie glinstering."hou op nou voel ik me speciaal" zegt ze. Ik zet een grijns op en zie me broer naar me lachen."weetje ik ben eigenlijk even oud als jullie"zegt ze opeens." serieus?!" roept George." ja , ik zit in het zlfde jaar als jullie en na de kerst stop ik net als jullie"zegt ze vrolijk." wow"zeggen George en ik tegelijk." is het goed als ik een weekje bij jullie kom Jeweetwel zit in Malfoy Manor"zegt ze." tuurlijk"zeg ik."we sturen een brief naar mam dat je komt"zegt George." ik moet nog even iets doen, ben zo terug"zegt George"oké totzoo"zegt Sam." ja totzoo"lach ik. Voor George de kamer verlaat lipt hij." hint" en loopt weg.

"zo heb je een leuk rooster?"vraag ik."ja ik wordt overgeplaatst van afdeling raad eens welke"zegt ze vrolijk."uhm, van Slytherin naar Ravenclaw?"vraag ik." nee ik wordt over geplaatst naar Gryffindor"lacht ze vrolijk en pakt haar wand en tovert haar gewaad om naar die van Gryffindor"beter"lacht ze." uhm Sam ik moet je wat vertellen"zeg ik. "ohja wat??" vraagt ze."nou ik ben...."

verteller pov
somewhere in hogwarts
Een gedaante in een zwart gewaad loopt door de gangen snel en bang,bang om gezien te worden. De gedaante loopt door en door en ziet de bekende gang met het schilderij van de Dikke dame. De dikke dame zelf is weg maar er staat wel een jongen met zwart haar , een brilletje en een bliksemschicht op zijn voorhoofd. Natuurlijk kende de gedaante de jongen; Harry Potter de jongen die bleef leven,of de uitverkorenen. De gedaante liep snel terug en probeerde niet meer naar harry Potter te kijken.

Na een kwartiertje was de gedaante waar hij moest zijn,Dumbledore. Hij zei het wachtwoord snel en liep de kamer in zonder te kloppen. "ah ik dacht dat je niet meer zou komen"zei Dumbledore tegen de gedaante."ik moest hem zien hij lijkt erg op James weetje"zei de gedaante tegen Dumbledore." ja Lupin denkt dat ook"zegt Dumbledore tegen de man."dus ik verblijf bij een vrouwlijke dreuzel die denkt dat ik Bob Pattinson ben"zegt de gedaante."oké dan noem ik je vanaf nu Bob en ik vertel hem niks"verzekert Dumbledore de gedaante die zich Bob noemt. Bob loopt weer weg nadat hij Dumbledore een kort knikje gaf. Bob verschijnseld snel naar huis bij de vrouwelijke dreuzel,Maria.

Reageer (1)

  • FredWeasley

    waha omg Bob pattinson lol


    snel verder:)

    nieuwe abo :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen