Foto bij 3

haaij dit is jetske. ik ben van plan om allemaal hoofdstukkjes te gaan schrijven en dan in een keer een aantal te activeren dat is namelijk makkelijker voor mij en voor jullie denk ik voor het lezen vandaar.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • TenderSoul

    zo schrij ik een hoofdstuk;


    Jetske


    Jetske zat samen met Valerie op de fiets, ze hadden het over het smsje dat ze van school gekregen hadden. Valerie was een verhaal aan het vertellen over een jongen die heel erg knap was en toevallig langs liep, dus lachtte ze beide hard omdat Valerie een knalroodhoofd had gekregem. 'Misschien zie je hem nu wel nooit meer Val.' Haar gezicht veranderde in een grimas; 'Ja hé, haal me nou niet uit mijn fantasiewereldje, laat mij nou ook eens lekker dromen.' zei de koppige Valerie. 'Ha-Ha.' maakte Jetske haar verhaal sarcastich af.

    Ze hadden redelijk snel gefietst en dus waren ze aangekomen bij hun centrale afspreek plek, ze zetten de fietsen opslot en snelde richting de kruidvat waar ze hun shoptocht door het dorp begonnen. Als eerste moesten ze de luchtjes uitproberen en het leukste werd voor het laatse bewaard; de Make-up.
    Abo?
    Kudo?
    Reactie?
    Alles is welkom.



    -Ik ben van plan om allemaal hoofdstukjes te schrijven en activeren, goed idee?
    -sorry voor het korte hoofdstukje, misschien straks nog meer!


    Vaak schrijft dit voor jezelf prettiger, en leest het voor ons makkelijker.
    Anyway, ik hoop dat je er iets aan hebt.
    Als je meer voorbeelden wilt dan kun je op mijn profiel kijken en bij mijn verhalen lezen hoe ik het doe.

    Bij andere kan het natuurlijk ook.

    Lots of love.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen