Ik keek het zwembad rond in de hoop Nikki tegen te komen, maar die was nergens te bekennen. Ik zag Hazel wel liggen, dus ik besloot om even naar haar toe te gaan. ‘Ik ga even naar Hazel toe, ga je mee of blijf je hier?’ vroeg ik aan Britt. ‘Ik neem een duik in het water, ik zie je straks wel.’ Glimlachte Britt en ze dook het water in. ‘Hazel!’ riep ik terwijl ik haar richting in liep. ‘Anne! Eindelijk een leuk persoon!’ zuchtte Hazel en ze keek geïrriteerd naar de meiden uit haar kamer. ‘Haha, zijn ze niet leuk genoeg?’ vroeg ik lachend. ‘Die meiden zijn vervelend. Het is echt stom, het is Saar, Caeli, Femke, Olivia en Chloe tegen Hazel. Of te wel; ik ben een eenzame trut.’ Zuchtte Hazel. ‘Ach joh, het komt wel goed. De beste zullen winnen, jij dus.’ Glimlachte ik. ‘Daarom en nu ga ik zwemmen, ga je mee?’ zei Hazel en ze trok haar jurkje uit en gooide hem op de grond. ‘Is goed.’ Glimlachte ik en ik trok mijn shirtje en broekje uit. Ik dook het verkoelende water in en bekeek de rest van de meiden even. ‘Ik snap niet waar Nikki is.’ Mompelde ik. ‘Dat is een best goede vraag ja.’ Zei Hazel en ze keek om zich heen. ‘Nergens te vinden die meid.’ Zei Hazel en ze haalde haar schouders op. Nou ja, ze komt vast wel weer te voorschijn.

Ik was na een kwartiertje weer uit het water gegaan en was even gaan zonnen. Op dat moment werden we bij elkaar geroepen door Jason. Ik wou nog snel mijn kleren pakken maar ik werd mee getrokken door Hazel. ‘Ik ga toch niet in mijn bikini daar staan.’ Siste ik. ‘Je hebt geen keuze.’ Glimlachte ze en we gingen klaar staan. ‘Ik zie Nikki nog steeds niet.’ Mompelde ik en ik keek om me heen. Hazel volgde mijn voorbeeld maar kon Nikki ook niet vinden. ‘Dames, hier zijn de jongens.’ Glimlachte Jason en er kwamen vier jongens te voorschijn. Ik zag de jongen van vanmiddag en ik voelde direct mijn wangen warmer worden. Hij keek naar alle meisjes en zijn blik bleef bij mij hangen. Ik zwaaide even en de jongen glimlachte en zwaaide toen terug. Sommige meiden draaiden zich om en gaven me een dodelijke blik. Fijn.. ‘Ze zouden toch met zijn vijven zijn?’ vroeg Hazel verbaasd. ‘Ja sorry, we zijn niet compleet. Harry zou hier al zijn, maar hij is er blijkbaar nog niet.’ Zei een van de andere jongens. ‘Zul je zien dat Nikki bij hem is.’ Zei Hazel met een grijns.. Zou het echt?

Liam Payne POV.

We liepen met z’n vieren richting Jason, en waar Harry nou was; geen idee? Ik bekeek de meiden die er stonden en mijn blik bleef hangen bij het meisje van vanmorgen. Ze heeft een prachtig lichaam, maar dat was ook wel te verwachten, het is gewoon een mooie meid. Ze zwaaide naar me en automatisch verscheen er een glimlach op mijn gezicht. Ik zwaaide terug en direct keken een aantal meisjes achterom. Ze keken chagrijnig richting het leuke meisje; oeps..

Reageer (10)

  • StylesSquad

    hahahah, snél verder ;D x

    1 decennium geleden
  • Noorhelm

    Hha ik ben al sbt weg hoor als Harry in the house is. Hihi
    snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    dit is echt leeuuk ='D

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Ahaha.
    BITCHFIGHT..
    snel verder x

    1 decennium geleden
  • Casanova

    HAHAHAHA.
    dit word echt zo'n bitchfight in die kamer dalijk.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen