“Ik ga iets drinken” riep Olivia in Louis’ oor. Praten haalde namelijk niets uit, de muziek stond loeihard en roepen of schreeuwen was dus de enige oplossing. Louis knikte en wandelde dan in de richting van Harry en Zayn. Deze twee waren omringt door een hele groep meiden en dansten er op los.
      “Een biertje”
      “Ben je achtien?”
      “Ik ben negentien” met een zucht haalde Olivia haar pas boven en liet deze aan de barman zien. Zodra hij hij haar geboortedatum gelezen had knikte hij zodat ze hem weer weg stopte.
      “Genoeg gehad van het dansen?” een stem klonk heel erg dichtbij, Olivia draaide haar hoofd en keek recht in de twee helder blauwe ogen van Niall.
      “Ja, er zijn iets te veel mensen op de dansvloer en ik had dorst” ze stak het biertje omhoog voor ze er en slok van nam. Niall boog iets achteruit zodat hun gezichten niet meer zo dicht bij elkaar waren.
      “Ben jij al achtien?” deze keer was het niet de barman maar Liam die de vraag stelde.
      “Ja, ik ben zelfs al negentien” Olivia grinnikte om Liams gezicht en nam nog een slok.
      “Echt? Ik dacht dat je iets jonger was dan ik ben, zeventien of zestien. Sorry” een charmante, verontschuldigende grijns veerscheen rond Liams lippen.
      “Niet erg. Waarom zijn jullie niet aan het dansen?”
      “Ik ga sewes dansen, als mijn drankje op is” Liam liet zijn glas zien dat nog voor één vijfde vol was.
      “En jij?” Olivia’s ogen vestigde zich nu op Niall. Deze haalde zijn schouders op.
      “Ik weet niet, ik ga straks wel dansen” een schattige glimlach verscheen op zijn gezicht.
      “Daar houd ik je aan. Anders sleur ik je wel mee de dansvloer op” vijf minuten later verdween Liam in de dansende massa, op zoek naar Zayn, Louis en Harry. “Is je drankje bijna op?” Olivia zette haar lege glas op de bar en keek toen naar Niall.
      “Bijna” hij nam nog een slok en zette zijn glas naast dat van Olivia. “Nu is het op” zonder enige aanleiding te geven pakte Olivia Nialls hand vast en trok hem dan mee de dansvloer op.
      “Dit liedje is goed” deze keer was het ‘Only girl (in the world)’ van Rihanna dat door de boksen heel schalde. Olivia nam nu ook Nialls andere hand vast en begon samen met hem te dansen. Met haar rug stond ze tegen zijn borstkas.
      “Im gonna make you feel like you're the only girl in the world. Like you're the only one, that I'll ever love. Like I'm the only one who knows your heart. Only girl in the world” zong hij mee, waardoor Olivia moest grinniken.
      “Die tekst klopt niet” weer grinnikte ze.
      “Niet als je de versie van Rihanna gewoon bent, wel als je die van One Direction luistert” zijn lippen drukte hij tegen haar oor zodat ze hem kon verstaan. De laatste tonen van ‘Only girl (in the world)’ kwamen uit de boksen voor ‘Just dance’ van Lady Gaga begon. Olivia stond nog steeds met Niall te dansen en geen een van hen twee had door dat de andere jongens hen aan het bekijken waren.
      “En Louis, ben je nu niet een beetje jaloers?” Harry gaf Louis een por en keek hem lachend aan.
      “Nee, waarom zou ik jaloers moeten zijn? Het is niet dat ik en Olivia iets hebben en ik denk ook niet dat zij iets voor elkaar voelen”
      “Wat niet is kan nog komen” mompelde Harry.
      “Wijze raad van oom Harry?” vragend keek Louis Harry met opgetrokken wenkbrauw aan.
      “Wat bedoel je Harry? Dat Louis en Olivia nog iets gaan krijgen of dat Olivia en Niall verliefd worden?” Liam had zijn blik los gescheurt van Olivia en Niall en keek Harry aan.
      “Ik had het over Olivia en Niall maar dat eerste kan eigenlijk ook nog. Dus beide”
      “Mag ik een foto met jullie?” een meisje met donker bruin haar keek de jongens aan.
      “Natuurlijk” Harry pakte haar gsm aan en zette haar tussen hem en Liam in. “Smile” een simpele klik gaf aan dat de foto getrokken was waarna Harry de gsm weer aan het meisje gaf. “En wat is jouw naam?” met zijn charmanste glimlach keek Harry het meisje aan.
      “Naomi” ze glimlachte terug.
      “Mooie naam”
      “Dank je”
      “Player” Liam kuchte en verplaatste zijn ogen dan weer naar Olivia en Niall en besteedde zo geen aandacht meer aan Harry die in gesprek was met Naomi. Olivia had haar armen rond Nialls nek geslagen en keek hem met een geamusseerde blik aan, de lippen van Niall gingen dan weer snel op en neer. Het was duidelijk dat hij een van zijn grappigste verhalen aan het vertellen was.
      “Ze zijn eigenlijk wel schattig samen” verbaasd keken Louis en Liam Zayn aan. “Wat? Komaan geef toe, ze zijn toch schattig samen”
      “Ja, maar ik had nooit gedacht die woorden uit jouw mond te horen” nog steeds keek Louis Zayn raar aan. Door Louis’ woorden moest Zayn grinniken.
      “Er is voor alles een eerste keer. En never say never”
      “Gelukkig is Niall nu niet hier, anders was hij dat liedje aan het zingen” Louis en Zayn knikte. Liam had waarschijnlijk wel gelijk. Niall was de enige jongen die ze kende die de teksten van de liedjes van Justin Bieber kende.

Al 18 abo's onder tussen, dank jullie wel! Echt waar, het maakt me zo blij om te zien dat ik al 18 abo's heb, voor mij is dat veel, dus dank jullie wel (:
Ik hou van jullie <3

Reageer (6)

  • GossipGirl21

    Yeeaaaaaaaaahhhhhhhh

    6 jaar geleden
  • Aves

    Ze was toch 17 ofzo?

    1 decennium geleden
  • StylesSquad

    WOOP WOOP NAOMI IS IN THA STORY ;D
    and aaaaaww :3 Niall & Olivia, cute ;D
    NEVER SAY NEVER NE NE NEVER SAY NEVER haaha ;d das 't enige stukje da ik van dat liedje ken :x , jape, Niall is gonna hit me right now ;d just kidding.
    && 't 1D versie van Only girl in the world, is de versie dat ik altidj zing ;d was op de kermis & da liedje was zo, & ik zong 1D versie, iedereen keek me raar aan. but whatever :D
    snél verder dudeeee :3 I WANT MORE ;D x

    1 decennium geleden
  • Unusual

    OMG, Dat is best wel erg als je alle teksten van Justin Bieber uit je hoofd kent x3 Maar ja, ieder zo zijn smaak.
    Olivia en Niall ^^ Ik vind ze ook wel schattig samen. Ik zie ze daar al helemaal staan. Samen lekker op de dansvloer. En het enige waar je maar aan kan denken is dat je niet op de ander zijn voeten gaat staan en of je niet iets verschrikkelijks stoms zegt.
    Ik vind het zoals altijd weer geweldig en ik kan niet wachten op het volgende deel!
    <3

    1 decennium geleden
  • Kjelaney

    <333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen