wow het heeft egt lang geduurd met deze xD

sorry, maar hier is weer een nieuw deel





btw,, mijn ouders zijn in nederland dus ik zal niet zoveel posten,, van elk van mijn verhaal

sorry sorry sorry (flower)

...
Slapen,, als ik Alice mocht geloven dat ik wakker ben,, kan ik niet meer. Ik draai me telkens ff om en open 1 oog om daar een vrolijke en onbewogen Alice te zien. “Moet jij ook niet slapen??” vraag ik haar. “Nee hoor” en ze blijft vrolijk zitten. Uiteindelijk val ik dan toch in slaap.

Om wat later blijkt half 7 stormt de heks mijn kamer binnen. “Goeiemorgen nieuw zusje” zegt ze vrolijk. Ik werp haar een dodelijke blik toe,, en grom “goedemorgen” “Ga je je klaarrmaken??” Ik schudt mijn hoofd,, het duurt nog 2 uur voor we op school moeten zijn,, das me veeltste vroeg. “Toe nou,, dan kan ik je opmaken” “En dan zal ik er zeker voor de rest van de dag uit zien als een clown,, ja daaaaag Jenna” en ik draai me om. Ze loopt weg en smijt me deur dicht. Opgeruimd staat netjes. “alice” fluister ik zachtjes, ja voor het zelfde geld staat de heks achter de deur me af te luisteren. Toh krijg ik geen reactie terug,, dus ik neem aan dat ze er niet is.

45 minuten later strompel ik naar beneden. “Goedemorgen” zegt Layla,, Ik knik een keer en zie dan wat ze aan het doen is. “Mag ik men eigen ontbijt niet maken??” vraag ik een beetje beledigt. “Nou,, kijk,, het zit zo,,” ze stottert dat een beetje uit,, haalt diep adem en gaat verder,, “We weten niet of michael jou iets geleerd heeft over zijn “Beroep”. Dus moeten we voorzichtig zijn” “Ja je kan ook zoveel schade aanrichten met een boterham-mes” zeg ik sarcastisch en ik loop naar buiten.

Na een halfuur me dood verveeld te hebben,, want natuurlijk is er buiten niets te doen,, komt de heks naar buiten. “Hier ben je” zegt ze overvrolijk. Ik pak men tas en loop naar de auto. “Wat was dat nou net” begint ze voorzichtig. “Je moeder gelooft dat ik iedereen ga vermoorden met een boterham-mes” das het laatste wat ik zeg in de auto.

“Hey Riley” Alice komt aangelopen zodra ik de auto uit stap,, “Jenna ziet er pissig uit” Ik draai me om naar haar en zie haar blik,, “ach veel lelijker kan ze tog niet worden” Ik loop samen met Alice weg. “Waar was je nu opeens vanmorgen” “Hoe bedoel je??” “je was opeens weg” Ze kijkt me verbaasd aan,, “Ik ben niet eens bij je geweest” Ik kijk haar aan en loop van der weg,, Ik haat het als mensen tegen me liegen.
Als ik de klas inloop zie ik de heks al zitten. “Kom je naast mij” vraagt ze lieff,, ik knik en loop erheen. “Ik zei tog dat Alice geen goede vriendin was.” zegt ze arrogant. “Wat weet jij er nou van” zeg ik pist off. “Ga nu maar gewoon met mij en mijn vrienden om,, das veel beter” De leraar komt binnen en begint de les. Alles gaat goed tot we pauze hebben. De Cullens zitten er al,, en Alice kijkt me hoopvol aan. Dan bedenkt de heks zich niet en sleurt me praktisch mee naar de tafel. “Hier ik heb ook eten voor jou mee genomen” “Krijg ik ook een plastik mesje of vertrouw je me hier wel” zeg ik in het nederlands. De Cullens beginnen op dat moment heel toevallig te lachen,, ze kunnen ons tog niet horen he. Jenna besluit tog maar mijn dingen in stukjes te snijden,, die ik dan later naar iedereen rond onze tafel smijt.

Nu komt het hoor,, denk ik als ik even later het tekenlokaal binnenloop. Alice zit er al,, en glimlacht ff als ze me ziet. “Riley” begint ze,, maar ik heb besloten haar te negeren tot ze me de waarheid vertelt. “Oke ik was in je kamer vannacht,, maar niemand anders mag het weten,, dus mondje dicht” “Oke” en ik begin aan me opdracht. Hier kan ik wel mee leven

Reageer (4)

  • LADYxBaBa

    PLIES VERDER!!

    1 decennium geleden
  • LijpoooTH

    awesome snel verder!!
    me is watching halloween now
    Xx<3

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    verderrrr

    1 decennium geleden
  • KathyCullen

    snel verder.
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen