boredom takes over my universe



maak maar gewoon

je moeder en michael op het plaatje
De heks komt achter me aan gerent. “Je meot geen vrienden worden met haar,, ze is raar” Ik sta stil,, “hoe weet je dat ik dat niet ook ben,, je kent me pas een dag” weirdo. “Gewoon dat voel ik aan,, kom nou maar gewoon bij ons groepje” dringt ze aan,, ik reageer er niet op. Ik beslis zelf wel wat ik doe,, en Alice lijkt me aardig.

De rest van de dag gaat ook snel voorbij. Als ik naar buiten loop,, loopt de heks naast me. “zo hoe vind je het hier??” vraagt ze nieuwschierig. “beetje wennen” samen lopen we naar het kantoortje waar ik me papieren inlever en dan gaan we samen naar huis. “zullen we ons huiswerk ook maar samen maken,, das misschien wat makelijker voor jou,, aangezien je niet naar school mocht” Ik kijk haar verontwaardig aan. “Ik mocht wel naar school” zeg ik een beetje boos. “ow sorry hoor,, wist niet dat je kwaad werd” en we gaan naar binnen. “Hoi lieverds” zegt Layla vrolijk. We gaan eerst wat drinken en over onze dag praten,, iets wat hier blijkbaar gewoon is. Het is vreemd om zoveel gesprekken te hebben op 1 dag. Michael zei nooit wat,, tenminste niet met woorden. Hoe zal het hem vergaan. “Riley??” opeens wordt ik uit me gedachte gehaalt. “hm wat is er” ze kijken beide bezorgt naar me. “Hoe was je eerste dag” Ik haal me schouders op “gaat wel denk ik” Zij kletsen vrolijk verder terwijl ik opsta en naar boven loop. Ik begin maar aan mijn huiswerk. “Ik meende het dat ik het wel samen wou maken” zegt de heks die op me bed komt zitten “is goed” zeg ik.

Na een uur ben ik er achter dat Jenna nog erger is dan dat ik dacht. Gelukkig ben ik klaar en kan zij weer oprotten. “achterbakse heks” mompel ik. Ik start mijn computer op en me msn. 27 nieuwe uitnodigingen. Wow geef nooit je email adres aan 1 iemand van je school. Ik lees de namen en voeg ze 1 voor 1 toe. Totdat ik een bekende naam tegen kom,, namelijk die van Alice. “Hm dit gaat interessant worden” zeg ik tegen mezelf.

Ik heb geen zin in al die gesprekken dus ik zet mezelf op afwezig. Een paar mensen zijn er dan nog zo dom om tegen me te praten,, maar daar reageer ik niet op. Tenminste totdat Alice begint te spreken. “hoi Riley” staat er,, ik typ gewoon hoi terug. “gaat het wel” staat er nu,, “wat zou er moeten zijn dan” antwoord ik. “misschien mis je je oom” WAT,, hoe kan zij dat weten,, ze denken allemaal dat ik gewoon bij mijn ouders woonde. Oke kalm blijven,, ze is nog online dus dat zou betekenen dat als ze er iets van weet,, ze nog met me wilt praten. “misschien dat we het daar beter niet over de email over kunnen hebben” staat er. Ik typ dank je terug en ga offline. Dit gaat zo vreemd worden.

Die nacht slaap ik slecht,, ik droom over michael en dat hij pijn heeft. Ze kunnen hem niet te pakken krijgen,, dat lukt ze nooit. Maar op de een of andere manier kunnen ze hem toch kwetsen. Wanneer ik wakker schrik,, wil ik hem bellen. Maar dat mag niet,, ze hebben het me verboden. “Leen mijn telefoon maar” zegt een stem vanuit de schaduw. Het is een meisjes stem maar ik kan hem niet plaatsen. Opeens zet ze het licht aan en zie ik Alice. “wat doe jij hier” vraag ik haar. “op jou letten” ze rijkt me de telefoon nog steeds aan,, dus ik pak hem beet en toets het nummer van me oom in. Hij gaat over,, maar er neemt niemand op. Uiteindelijk krijg ik de voicemail die ik maanden geleden heb ingesproken. Ik vertel dat ik heb gebeld en dat ik het later wel weer probeer. Wanneer ik heb opgehangen kijk ik Alice aan. “moet jij niet thuis zijn,, je ouders zijn vast ongerust” Ze schud haar hoofd “ze weten waar ik ben,, en wat ik hier doe” “en dat is??” sorry hoor,, maar ik vindt het een beetje vreemd als er een praktisch onbekend meisje op mijn kamer zit om 4 uur 's nachts. “Ik kwam op jou letten” zegt ze doodnormaal. Dit is vast een deel van mijn droom,, ik knijp me ogen hard dicht en wanneer ik ze weer open doe,, is er niks verandert. “en waar was dat goed voor” zegt ze. “ow gewoon iets,, nou ik ga weer slapen” ik draai me om en denk na. Deze droom wordt vreemder en vreemder

Reageer (7)

  • LADYxBaBa

    WoW.

    VERDER =3.

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    Verder ?

    1 decennium geleden
  • myms

    ga verder!! het verhaal is zo cool en geweldig en nog veel meer dingen die ik niet ga opnoemen anders word deze zin veels te lang -.-

    xx myms

    1 decennium geleden
  • Deer

    LEUKE SERIE(H)

    snel verder(A)

    xx

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    vrder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen