sorry voor de lange wachten,, maar ik maak die engelse veel meer omdat dat makkelijker is.

hier een nieuwe en vervolg komt snel (H)

michael myers op het pplaatje XD
Gelukkig mag ik snel gaan zitten en hoef ik niets over mezelf te vertellen. Dat had nog wat geworden. Ik luister meteen al niet meer naar de leraar en verdwijn in me gedachten wat ik dan had gezegd. Mijn naam is Riley Michaels,, maar eigenlijk was het Riley Myers. Ik heb jaren bij me oom gewoon,, DE BEROEMDE MICHAEL MYERS. En als jullie allemaal niet aardig doen,, dan vermoord hij jullie. Ik lach om me eigen gedachte en daardoor kijkt de klas mij dom aan. Ik mompel wat over heb ik iets van jullie aan of zo in het nederlands,, waardoor de klas mij nog dommer aan kijkt. Goh ik heb nog iets gevonden wat ze niet snappen. De lessen voor de pauze gaan snel. Ik zit bijna elke klas bij Jenna in,, en praat heel leuk tegen andere mensen in een andere taal,, zolang ik er maar vriendelijk bij kijk hebben ze niet door dat ik hun eigenlijk uit maak voor domme koeien. Misschien gaat dit toch nog wel leuk worden.



In de kantine zitten we met z`n allen aan 1 tafel. Ik krijg van iedereen vragen en beantwoord ze met veel leugens. Ach de waarheid zal ze tog alleen maar beangstigen. Ik vraag ook veel over de mensen op onze school. Tot ik bij een bepaalde tafel kom,, er zitten 5 jongeren aan,, tenminste ik denk dat het jongeren zijn. Jenna volgt mijn blik “dat zijn de cullens” meteen kijken ze alle 5 onze kant op. ik kan egt maar aan 1 woord denken wanneer ik hun gezichten zie wow. over knappe tieners gesproken. “begin er maar niet aan” zegt jenna. ik kijk haar raar aan. ze wijst naar 1 van de jongens “dat is de enige die nog vrijgezel is,, en niemand hier is goed genoeg voor hem” hij kijkt naar ons,, en ik blijf hem ook strak aankijken. nog nooit heeft iemand een staarwedstrijd van mij gewonnen. “zijn naam is Edward” zegt het andere meisje naast me,, ik knik maar draai me hoofd niet weg. dan geeft jenna mij een tik tegen het hoofd,, waaardoor ik hem niet meer aan kijk. die chick gaat het zo van voren krijgen. “sorry hoor maar als iemand hem hier al verdient ben ik het” zegt ze arrogant. wow wacht ff rewind,, heb ik dat nou goed gehoord. “ja hij valt vast op zo`n heks als jij” zeg ik in het nederlands met een grote glimlach,, terwijl ik me spullen pak en wegloop. ik zie dat hij een lach niet kan onderdrukken. Jenna loopt meteen naast me,,”wat betekende dat?” vraagt ze “ik wenste je gewoon succes” zeg ik geirriteerd. Jezus wat kan ze vervelend zijn. Ik loop naar de volgende les,, gelukkig geen les met de heks. Ik heb maar besloten dat ik haar zo ga noemen.

Ik loop me lokaal tekenen binnen,, en geef me papiertje aan de mevrouw. Ik mag meteen op de enige lege plek gaan zitten,, naast 1 van de meisjes die bij edward aan tafel zat. ze bekijkt me eens van top tot teen,, en begint dan te glimlachen. “ik ben alice” zegt ze vriendelijk. Ik ga zitten en kijk haar aan. “ik ben Riley, als je dat nog niet wist” zeg ik terug en pak me tekenblok. “dat wist ik wel al,, nog intressante roddels gehoord over ons tijdens de pauze??” vraagt ze “nope,, mij krijg je zo wie zo niet snel bevooroordeeld” Ze lacht “de meeste gaan heel arrogant naast ons zitten”. Ik kijk haar vreemd aan,, “Ik kan ook wel arrogant doen als je dat liever hebt” Ze schudt hard haar hoofd. We hebben veel lol dat lesuur,, tot ergernis van de lerares. “Tot morgen” zegt ze aan het einde van de les,, en ze loopt elegant weg.

Het volgende lesuur heb ik weer met de heks,, en zodra ze me ziet komt ze meteen naast me lopen. “zo hoe was tekenen??” vraagt ze doodnormaal. “Ja geweldig,, heb een nieuw en aardig meisje ontmoet” ze kijkt me verschrikt aan “wie??” ik kijk haar arrogant aan “Alice Cullen” en ik loop weg.

Reageer (3)

  • LADYxBaBa

    SUPER!!!!!!!


    VERDER pliesss

    x

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    Verder please =3.

    1 decennium geleden
  • ariya

    echt goed(Y)
    ga je nog verder??
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen