Foto bij California, Here We Come! Part 4

Normaal moest Camille dit deel schrijven omdat ik het vorige had geschreven, maar ik kon me niet inhouden. Sorry schatteke.
x Alysse.

Ik neem mijn handtas en loop naar de deur zodat ik ze kan sluiten, ik wil niet dat we voor de eerste keer dat we weg zijn alles al wordt leeg gehaald. Ik en Ava gaan boodschappen doen, we kunnen niet overleven zonder eten en drinken, zoals elke normale mens. Gelukkig dat de supermarkt in de buurt is. Het is enkele minuutjes stappen. In Europa hadden we een auto, heel gemakkelijk, maar die heb ik moeten verkopen. Ik ben niet vanplan om heel mijn leven auto-loos te blijven, maar als ik eerst en vooral al geld kan verdienen, mag ik al blij zijn. Ik haak bij Ava in. 'Alle mensen zien er zo zorgloos uit' zeg ik terwijl ik rondkijk. Ze knikt als teken dat ze het met me eens is. 'Daar is de supermarkt' zegt ze terwijl ze naar een groot gebouw wijst' We lopen die kant uit.

'Sorry, ik, sorry' zeg ik terwijl ik mijn karretje los laat en al klaar sta om te bukken. En juist ik moet weer tegen iemand aanrijden met een winkelkarretje, weer typisch. De jongen bukt zich ook. 'Het maakt heus niet uit' zegt hij als hij de producten opraapt die door mij op de grond gevallen zijn. Ik geef hem de kaas aan die gevallen is. 'Dank je' zegt hij. Ik knik en glimlach vriendelijk. 'Sorry nogmaals' zeg ik en wil verder rijden met mijn winkelkarretje, in de hoop dat ik geen botsing maak. 'Ik heb je hier nog nooit gezien' hoor ik achter me. Ik draai me om naar net dezelfde man en kijk hem vragend aan. 'De meeste kennen hier elkaar wel van ziens' zegt hij. 'En jij bent een onbekende, of hoe kan ik het zeggen' zegt hij glimlachend. 'Oh, ik ben hier pas komen wonen samen met een vriendin' zeg ik. 'Ahzo, waar woon je dan?' vraagt hij. 'Enkele straten verder op, bij dat nieuwe complex' zeg ik. Hij weet meteen waar ik het over heb. 'Tanzie, daar ben je' hoor ik Ava roepen. Ik draai me om. 'Ik kom' zeg ik. Ik draai me terug naar de man en wijs met mijn duim naar achter. 'Dat is dus mijn vriendin' zeg ik lachend. Hij lacht ook. 'Nuja, ik ga maar' zeg ik. 'Tot nog eens zeker' Ik knik glimlachend.

Reageer (4)

  • goudvis

    verdeeer :)

    1 decennium geleden
  • Fortune

    Ik moet nog denken. x'D

    1 decennium geleden
  • ZACK

    Ja, man, schrijf nu een vervolg! (duivel)
    I love you ! (flower)

    1 decennium geleden
  • Fortune

    Stouterik, ik moest er een schrijven. Maar dat maakt niets uit. Ghaha, dan zal ik even denken en zien dat ik er een schrijf voor dat jij het weer gedaan hebt. x'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen