Zouden jullie misschien een kijkje willen nemen bij mijn one shots? (:
Ze gaan tot nu toe allemaal over one direction <3
One shots

Bedankt voor alle lieve reacties <3 Enjoy!

Fijn, dan denk je eindelijk een vriendschap opgebouwd te hebben met iemand, wordt je weer uit elkaar gehaald. Ik sjokte achter de rest van de ‘Harry’ meiden aan. Onze spullen waren al verkast naar de kamer waar we nu zouden gaan ‘leven’ , dus dat scheelt een hoop gesjouw. Ik hoorde allemaal gilletjes uit de kamer komen en ik liep verbaasd de kamer in. Daar hing een grote lijst met daarin een foto van Harry, tenminste ik neem aan dat het Harry is. Ik zou niet weten waarom we een foto van een andere jongen in onze kamer zouden hebben. ‘AAH, zie je wel. Het zijn echt de jongens van One Direction!’ gilde een meisje. Oke One Direction? Heb ik soms iets gemist? Ik plofte neer op een van de bedden en staarde naar de foto. Het is wel een mooie jongen, als ik heel eerlijk mag zijn. ‘Eh, ik wil daar graag slapen.’ Zei een meisje. Ik keek verbaasd op en keek haar met een arrogante blik aan. ‘Er zijn vijf bedden hier en jij kiest precies degene uit waar ik op lig?’ vroeg ik verbaasd. ‘Ja.’ Zei ze en ze keek me verwachtingsvol aan. ‘Dan kies je maar een van de andere vier bedden uit, ik lig hier.’ Zei ik en ik bleef gewoon liggen. Het meisje koos een ander bed uit en ik hoorde een zacht gelach naast me. ‘Zo, jij laat niet over je heen lopen.’ Glimlachte ze. ‘Tsja sommige mensen hebben gewoon een bord voor hun kop.’ Glimlachte ik. ‘Wat is je naam trouwens?’ vroeg ik daarna. ‘Rose, en jij?’ ‘Nikki.’ Glimlachte ik. Gelukkig zijn er nog meer aardige mensen in dit huis!

Ik was een poosje met Rose aan het praten toen de sfeer ineens omsloeg. ‘Kind! Doe normaal!’ gilde een van de meisjes. ‘Doe zelf normaal en houd je spullen bij je!’ riep een ander terug. Ze wouden elkaar in de haren vliegen maar Rose sprong ertussen. ‘Jullie weten elkaars naam nog niets eens en jullie vliegen elkaar al in de haren. Laten we ons eerst eens even voor gaan stellen.’ Zei Rose en ze plofte weer op haar bed neer. ‘Nou ik ben dus Rose, en ik houd niet van vervelende meiden die om nutteloze dingen ruzie maken. Verder houd ik van voetbal en ik ben altijd in voor een geintje.’ Glimlachte ze. ‘Ik ben Naomi, ik houd van dingen doen want ik kan eigenlijk niet stil zitten; ik moet dus echt altijd actief zijn. En zoals jij al zei; ik ben altijd in voor een geintje.’ Glimlachte Naomi dus. ‘Nou ik ben Natasha, ik laat niet snel over me heen lopen zoals je net al gezien hebt. Verder heb ik niks te zeggen.’ Zei een van de twee ruziemakers van net, Natasha dus. Nu rest alleen de andere ruzie maker nog, en ik moet me natuurlijk ook nog voorstellen. ‘Ik ben Lydia, de andere helft van de ruzie van net. Ik kan erg koppig zijn maar ik kan ook heel erg lief zijn.’ Glimlachte ze. Iedereen keek mij aan. ‘Nou eh. Ik ben Nikki, ik heb een slechte band met mijn ouders en ik haat jongens.’ Zei ik en iedereen keek me verbaasd aan. ‘Ja wat?’ vroeg ik geïrriteerd. ‘Nee niks.’ Mompelde Natasha en ze ging haar haren doen. Rare meid die Natasha.

Ik lag naar het plafond te staren, ik was namelijk de enige die nog in de slaapkamer was. De rest was aan het zwemen in het grote zwembad wat bij het huis hoorde. Ineens werd er op de deur geklopt, wat overigens best vreemd was,aangezien de meiden uit mijn kamer gewoon de kamer in zouden lopen. ‘Binnen?’ vroeg ik iet wat verbaasd. De deur ging open en er kwam een jongen met gekruld haar binnen. Ik herkende hem van de foto die er hing, dat moet dus Harry zijn!

Reageer (13)

  • xRomeeH

    'en ik haat jongens'. Hahahaha! Echt heel erg geniaal! ( late reactie, I know )

    1 decennium geleden
  • Casanova

    PARTYHARRY.
    *O*

    1 decennium geleden
  • Kjelaney

    snel verderr(flower)

    1 decennium geleden
  • maudhoran

    snel verderrrrrrrrrr

    1 decennium geleden
  • xBarcelona

    Oeewh snel verduuuur<33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen