Foto bij ~OO2~

Geschreven door: xRidiculus

POV Elle


Ik zat alleen in de keuken en staarde naar de ingelijste foto van Draco Malfoy. Elke keer als ik weer terug dacht aan het feit hoe ik er aangekomen was moest ik toch wel erg grinniken. Het was op een zondagmiddag gebeurt. Ik, Ginny, Hermelien en Jess,(Mijn beste vriendinnen) hadden onszelf verkleed als Zwadderaars en waren hun leerlingenkamer binnen geslopen. Het duurde even voor we het wachtwoord hadden, maar uiteindelijk lukte het. We waren dan ook onoverwinbaar.
Hermelien en Jess waren de slimme, Ginny de kick-ass girl en ik. Ik was de beste in plannen bedenken en zoals Ginny vaak zij, de knapste.
Maar als ik echt zo knap was, had Malfoy me wel de eerste dag zien staan.
Hermelien was fel tegen het plan om een foto van Malfoy te nemen. Maar na wat gesmeek en (nep) gehuil van mij kreeg ze zoveel medelijden met me. Dat ze, een beetje met tegenzin, instemde.
Vervolgens hadden we ons verstopt achter de banken in de leerlingenkamer en Jess had haar fotocamera al in de aanslag. Het had kort en vlekkeloos kunnen verlopen als... Nou ja als ik me had ingehouden.
Ik werd overdonderd door een gevoel van liefde en obsessie toen Draco Malfoy de kamer binnen was gekomen. Voor ik het wist sprong ik overeind en was: ''Ik hou van je Malfoy!''Er al snel uit. Toen was alles heel snel gegaan. Jess had vliegensvlug een foto genomen en vervolgens eindigde het met een hoop rennen en vervloekingen ontwijken die langs onze hoofden suisde. Ondanks alles was ik toch wel knap tevreden. Want Ik had als enige echte Griffoendor, een ingelijste foto van Draco Malfoy!
''Hé!''Mijn gedachten werden bruut verstoord door Ambrosine mijn zus, die de keuken binnen kwam. Ze leek niet veel op mij, haar ogen waren iets groter en haar haren lichter en haar gelaatstrekken waren anders. Maar ondanks dat vormde zij, Elaine en ik een heuse drieling.
Een drieëige drieling zoals ze dat wel noemden. Elaine zat in Ravenklauw, Ambrosine in Huffelpuf en ik in Griffoendor. Dus we verschilde ook wel in innerlijk van elkaar en qua eigenschappen.
''Wat?''Antwoordde ik nogal verstoord en verborg snel de ingelijste foto onder de tafel. Ondanks dat we bijna alles deelde hoefde mijn zussen niet te weten wat ik in mijn vierde jaar had uitgevreten. Dat hield ik toch liever voor mezelf ook al gingen we na deze vakantie naar het zesde jaar. ''Ga je mee naar de stad? Ik heb namelijk wel zin in ijs''Zei Ambrosine glimlachend, ''Het is verdomd heet''
''Ja, oké... Gaat Elaine ook mee?''Vroeg ik terwijl ik de lijst nog steviger vasthield. ''Ja, ze staat al in de hal.''Antwoordde Ambrosine, ''Kom je mee?'' Ik knikte waarna ik mijn hoofd plotseling schudde.
''Nee, ik moet nog wat doen... Ik kom zo... Over 5 minuten.''Het was namelijk zo dat ik Draco's foto niet zomaar hier in de keuken kon laten liggen. Toen Ambrosine knikte en weer weg liep greep ik na een paar minuten mijn kans en glipte naar mijn slaapkamer.

Reageer (3)

  • SuperrrLouis

    xD
    dat is egt vaag...

    1 decennium geleden
  • Cinta

    LOVEEEE!!!(H)(H)

    1 decennium geleden
  • PickIe

    Nice, nice ^^

    Snel verder(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen