Foto bij 002

Iedereen dacht dat ik gek was toen ik hen vertelde dat ik terug naar New York vertrok. Ze dachten dat ik daar alleen maar ongelukkiger ging worden. Ze probeerde me te overtuigen met: ‘Je gaat er niet zo gemakkelijk een job vinden!’,’Wie zegt dat jou diploma daar geldig is?’,’Waar ga je dan de eerste nacht slapen, toch niet op hotel?’,…
Maar ik gaf niet toe aan hen. Ik ben gewoon vertrokken richting mijn droom, richting de plaats waar ik hoopte terug gelukkig te worden.

Aangezien ik inderdaad niet wist waar ik de eerste nacht zou overnachten ben ik terug naar mijn gastgezin gegaan. Zij waren zeer enthousiast mij terug te zien en ik mocht zo lang ik wou bij hen blijven logeren, maar vanaf dat ik een vaste job had, ben ik mijn eigen stulpje gaan zoeken. De job die ik heb, heb ik ook dankzij de moeder van het gastgezin, zij werkt bij een groot modehuis en heeft mij daar een job aangeboden. Ik werk daar nu nog steeds, alleen ben ik een paar treden hoger geklommen binnen het bedrijf en ben ik nu de financiële directrice, wat compleet bij mijn studies aansluit.

Dat jaar heb ik ook mijn vriend, Jeremy, ontmoet. Ondertussen zijn we al twee jaar samen en huren we samen een appartementje in New York. Met andere woorden, voor diegene die niet meegeteld hebben, ik ben ondertussen 24 en mijn vriend 26.

En nu, na al die jaren zit ik weer op een vlucht naar Europa, maar deze keer niet naar België, deze keer naar Frankrijk, Parijs om precies te zijn. Ik moet er een modeshow van DsQuared gaan bijwonen omdat er plannen zijn voor een samenwerking.



Verder?

Reageer (6)

  • AlreadyGone

    Ik neem een abo!
    snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • BRAINWITCH

    snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • Travelandbeliev

    I think that I like it, but I'm shore that I love it!

    1 decennium geleden
  • Conaway

    Leuk!
    Snel verder! <3
    'X

    1 decennium geleden
  • Assje

    Antwoord op je vraag:
    Heel snel verder! ;D
    Ik ben echt benieuwd naar je verhaal! :)
    (H) (K)
    -xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen