samen met Lily (Lillith op Quizlet) schrijf ik een nieuw verhaal : Those two, badly, visions have the power to change my life.. Forever.
zij heeft hem al online staan, en dat heb ik ook gedaan, hier is de link -> Those two, badly, visions have the power to change my life.. Forever.

“Jongens, mond dicht!” schreeuwt Louis door de hotelkamer heen en gelijk is het stil. Vier paar ogen kijken nieuwsgierig onze kant op en ik schuifel verlegen met mijn voet heen en weer op het witte tapijt.
“En Lou, wie is dit?” vraagt een jongen met bruin krullend haar, en ik zie zijn blauwgroene ogen jaloers over mijn lichaam glijden. Louis begint te lachen en schud zijn hoofd.
“Dit Harry, is”, begint Louis en ik kijk hem waarschuwend aan. Ik wil niet dat er nog meer mensen mij Charlotte gaan noemen.
“Charlie, en ze brengt vandaag met ons de dag door”, maakt Louis zijn zin af en ik haal opgelucht adem.
“Waarom?” vraagt Harry en hij staat op van de grond en komt naar ons toe gelopen, net als de andere drie jongens. Zodra ze tegenover Louis en mij staan steekt Harry zijn hand naar mij uit en glimlacht met zijn tanden bloot.
“Harry Styles”, zegt Harry en ik neem glimlachend zijn hand vast.
“Charlie Moon”, zeg ik en we laten elkaars handen weer los. Zo gaat het ook met de andere drie jongens. De blonde Ier heet Niall, de andere jongen met de donkerblonde haren (die net als Louis een Justin Bieber-achtig kapsel heeft) heet Liam en de getinte jongen met de zwarte haren en een modellengezicht heet Zayn.
“Omdat haar ouders naar het centrum zijn en ze anders de hele dag alleen in het restaurant zou zitten te tekenen”, antwoordt Louis Harry’s vraag. Harry knikt en kijkt ons dan bedenkelijk aan.
“Oké, en wat gaan we doen dan?” vraagt Niall en hij kijkt Louis en mij vragend aan terwijl hij van de rond af krabbelt en in een kleermakerszit op de zwarte, leren bank gaat zitten. Ik kijk opzij naar Louis die bedenkelijk voor zich uit kijkt.
“Misschien een filmpje kijken of zo? Want ik denk dat Charlie videogames niet leuk vind om te doen”, antwoordt Louis twijfelend en ik trek mijn wenkbrauwen op en kijk beledigt voor me uit.
“Ja, ze is een meisje. Die kunnen toch niet gamen, laat staan dat ze er iets vanaf weten”, zegt Harry en hij wil de PlayStation uitzetten als ik de controller uit Liams handen pak en naast met op de grond ga zitten.
“Klep dicht, Styles en spelen”, grom ik terwijl ik het racespelletje opnieuw opstart. Verbaast kijken de jongens mij aan en gaan nieuwsgierig op de bank zitten terwijl Harry zijn controller weer van de grond afpakt en naast mij komt zitten. En zonder nog een woord te zeggen beginnen we te spelen.

“Woo! Goed gedaan Charlie!” gilt Niall vrolijk als ik trots mijn controller naast mij neerleg en Harry triomfantelijk aankijk.
“Heb je nu nog wat te zeggen, Styles?” vraag ik en ik sla mijn armen overelkaar. Harry schud wild zijn hoofd en kijkt me met grote ogen aan.
“Hoe.. Jij.. Wauw..” mompelt Harry en ik grijns. Ik kijk de andere jongens aan, die lachend overelkaar op de bank hangen.
“Harry is ingemaakt door een meisje!” hikt Zayn en ik grinnik.
“Iemand anders ook een potje?” vraag ik maar alle vier schudden ze lachend hun hoofd en gaan weer recht op de bank zitten.
“Filmpje kijken?” vraagt Liam en we knikken terwijl hij opstaat en naar het plakje waar de dvd's op staan, loopt.

Reageer (3)

  • x1DLoverxx

    hahaha zo'n leuk verhaal
    snel verder mop x

    1 decennium geleden
  • PurplePanda

    Like It!!

    Snel Verder!!(flower)

    1 decennium geleden
  • Lillith

    Mwahaha, Charlie beated Hazza Styles!
    Jeps, wij doen em samen :]
    I likee it!
    Snel verder <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen