Tom nu ( 16 bijna 17)

Bill Pov.

Zuchtend laat ik mij in de zetel van de tourbus vallen.Tom ploft langs mij neer en georg en gustav zetten zich tegenover ons.Ik ben stikkapot van alle stress en ben blij dat ik eindelijk op mijn gemak kan zitten.Maar dat is zonder mijn lieve broertje gerekend die het gesprek vaak op de stomste dingen kan brengen waar ik mij soms kapot aan erger.Vaak brengt hij ,al dan niet onbewust, de pijnlijkste dingen naar boven.Zo komt hij deze keer ook weer af. Ff we hebben nu echt al lang niks meer van robyn gehoord,hoe zou het met aar zijn? Ik trek een moeilijk gezicht en geef hem een dikke por in zijn zij. Stop daarmee! mompel ik geiriteerd. Ze kijken mij allen verbaasd aan maar ik ben al opgestaan en loop naar de frigo.onderweg kom ik langs een spiegel,stom ding.. Ik ben het al weer beu gezien,mijn haar is ondertussen flink gegroeid en ik ben serieus aan het overwegen om het anders te laten knippen. Maarja,we zien wel wat komt.. Als de tourbus na 2 uur rijden stopt lopen we allemaal flink dichtgepakt naar buiten waar honderden fans de oren van mijn kop krijsen. Ik en gustav geven gewoon handtekeningen en lopen door , maar tom en georg staan grijnzend voor de meisjes.. Die gasten veranderen nooit. Mompelt gustav als we het hotel binnen zijn.Grijnzend knik ik en samen lopen we naar de incheck balie.

Robyn pov

Na drie lange uren is het moment eindelijk zover.Ik ga voor het eerst in de spiegel kijken na mijn volledige transformatie. Ben je er klaar voor? vraagt Inge vriendelijk,Zei is degene wat alles gedaan heeft.Ik ben best zenuwachtig,het is een drastische verandering,en dat alles in een keer.Ik knik angstig en voel mijn hart sneller slaan van opwinding.Inge glimlacht vriendelijk en draait dan mijn stoel om waardoor ik mijzelf voor het eerst in de spiegel zie,en het was niet overdreven,mijn mond zakte letterlijk open van verbazing en ik wist geen woord uit te brengen. Vind je het mooi? vraagt inge lachend. Ik.. Ben ik.. W.O.W.. was alles wat ik uit wist te brengen. Van een groot verschil gesproken..

Georg pov[/b]

Ik en tom lopen grijnzend het hotel binnen.Die blonde was lekker! Grijns ik breed . Tom knikt grijnzend terug en al lachend lopen we naar bill,gustav en david. Zozo ,eindelijk klaar mannen? Lacht david hoofdschuddend.Samen lopen we naar onze kamers en ploffen daar allen in een zetel neer.David liep naar de deur,Ik ga het een en ander bespreken voor het concert morgen jongens,jullie gaan beter allen bed in , morgen word een zware dag! We knikken allen en lopen elk naar onze eigen kamer,ik plof rechtstreeks in mijn bed,te lui om me uit te kleden en had nog enkele leuke dromen die nacht.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen