Er zijn dus een hoop rollen bij gekomen, niet iedereen zal een grote rol krijgen. Wat er mee gaat gebeuren zul je door het rest van het verhaal heen wel merken (:

Enjoy! <3

We waren nu een uurtje in het huis en om eerlijk te zijn; het was nogal vaag. We werden geblinddoekt naar onze slaapkamer gebracht. Serieus what the fuck. ‘Dames over vijf minuten verwacht ik jullie bij het zwembad.’ Ik hoorde Jason zijn stem maar ik zag hem nergens. ‘Kijk Anne.’ Zei Niki en ze wees naar een scherm. ‘Ah daar komt het dus vandaan.’ Mompelde ik. Jason verdween van het scherm en het beeld werd zwart.’Ik hoop dat we de jongens gaan ontmoeten, ik trek direct nieuwe kleren aan. Glimlachte Leah en ze dook letterlijk haar koffer in. ‘She is so pathetic.’ Mompelde Hazel en ze bekeek zichzelf in de spiegel. ‘Ach ja, this is who I am, and I’m not gonna change for a boy with the name Louis.’ Zuchtte ze. ‘Als jij mooier wil worden moet er zo veel veranderen dat je over een jaar nog niet klaar bent.’ Zei Shayna en ze keek Hazel arrogant aan. ‘Als jij echt wil lijken ben je over een jaar nog niet klaar met je geplamuurde gezicht en fake houding.’ Sneerde Nikki. Zo die zit.

We liepen met zijn vijven naar buiten maar tot mijn grote verbazing zag ik nog zo’n vijftien meiden staan. ‘Nog meer meiden, serieus wat voor shit is dit?’ mopperde een van de vele meiden. ‘Wees gerust, dit is iedereen.’ Glimlachte Jason. ‘Die gast bezorgd me echt de kriebels, hij komt zo plotseling uit het niets.’ Mompelde Nikki. ‘De groepen worden vanaf nu opgesplitst.’ Ik keek angstig naar Nikki, straks moet ik zonder haar verder. ‘Degene die bij Zayn zijn ingedeeld mogen bij het bordje met nummer 1 gaan staan. Jullie kamer nummer is tevens nummer 1, wat op zich best logisch is.’ Vervolgde Jason. Er gingen een aantal meiden richting de 1, waaronder Shana. ‘De Liam meiden mogen naar 2, Niall naar 3, Harry naar 4 en Louis naar 5.’ Zei Jason. Nikki en ik worden dus echt uit elkaar gehaald. Toen iedereen zijn plaats gevonden had vervolgde Jason zijn verhaal. ‘Jullie mogen nu naar je kamer, wees aardig voor elkaar. ‘ zei Jason en hij liep weg. Iedereen ging op weg naar de goede kamer terwijl ik Jason volgde. Ik wil hier wel eens een uitleg voor gaan krijgen.

Ik liep door een aantal gangetjes en ik had geen flauw idee waar ik was. Serieus, waar is die gast gebleven?! ‘Zoek je iemand?’ hoorde ik iemand achter me zeggen. Ik draaide me om en zag daar een lange jongen met een soort van Justin Bieber kapsel, alleen dit kapsel stond deze jongen zo veel beter. Hij had een moedervlekje ter hoogte van zijn keel. De beste beschrijving is gewoon dat hij zwaar seksie is. ‘Ehm. Ik zoek Jason.’ Mompelde ik en ik voelde het bloed naar mijn wangen stromen. ‘Ik zal je er wel even heen brengen.’ Glimlachte hij. ‘Dankje.’ Zei ik nog steeds blozend. De weg naar Jason was nogal stil, te stil. ‘Wat is je naam, als ik vragen mag?’ vroeg hij om de stilte te verbreken. ‘Anne.’ Glimlachte ik. Ik zag zijn gezicht een beetje betrekken, ben ik dan echt zo erg? ‘Wat is jou naam?’ vroeg ik zacht. ‘Dat zul je vanmiddag wel merken, hier is de kamer van Jason.’ Glimlachte hij en hij liep weg. Zou hij soms één van de jongens zijn?

Reageer (11)

  • Casanova

    LIAM. (krul)

    1 decennium geleden
  • HeartbeatX

    Mooi <3



    Xx

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    superamazingprachtigwow <33

    1 decennium geleden
  • CJ

    Ga me hier zo op abo'en (H)

    1 decennium geleden
  • AfterToday

    verder!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen