uit de ogen van lisa

ik werd wazig wakker ik zag dat iemand in de vorm van jason op een stoel lag te slapen,maar het was jason niet want deze jason zag er moe en uitgeput uit.
na een tijdje werd ik weer wakker, jason zat naast mijn bed te huilen.
'jason' 'lisa je bent wakker ik haal een dokter' 'nee blijf hier'.
ik viel weer in een diepe slaap ik hoorde iemand praten het klonk als jason,de stem zie 'lisa ik durfde het je niet te vertellen ik was bang dat je me raar vond net als je zij in de bus ik ben gek, ja ik ben gek, gek op jou'.
ik probeerde wakker te worden ,ik probeerde te praten maar ik had het gevoel alsof me mond dicht werd gehouden , ik bleef vechten maar viel in een donkere put.
na een tijdje werd ik bezweet wakker, jason schok wakker 'wat is er lisa' 'jason wil je bij mij komen liggen' 'ja hoor'.
hij deed zen schoenen uit en kwam onder de deken liggen.
ik pakte hem bij zen middel en legt mijn hoofd op zijn buik, zijn hart klopte rustig van 'boem....boem....boem....boem....'
'jason' 'ja lisa' 'hou je van me?' 'wat?!' 'je hoorde me wel' 'nou........uhmmmmmm........'
jason stapte uit bed en zette het bed met de rugleuning omhoog,deed zen shirt uit,en kwam weer naast me liggen.
hij had echt een enorme six-pack ik moest er gwn naar blijven kijken.
'wat is er' hij keek me lachend aan.
'je bent leuk,knap en vind mij leuk' 'wat hoe weet je dat nou weer' 'toen ik sliep heb ik je horen praten' 'ik dacht dat je me niet kon horen' 'waarom zou je het voor je houden als ik ook van jou hou'.
jason pakte mijn hoofd en gaf er een kus op,'ik hou van je' 'wil je me hoofd nooit meer zo vast houden' 'ik ga even wat water drinken'.
jason kwam achter me aan het kleine badkamertje in en pakte mijn middel en begon met kleine kusjes geven in me nek.
ik draaide me om en kuste hem op zijn mond, ik beet op zijn onderlip zodat hij zen mond op deed, na een hevig gevecht met onze tong sloeg ik mijn benen om zijn middel, en tilde hij me naar het ziekenhuisbed.
de volgende ochtend werd ik wakker op de borstkas van jason, jason lag nog te slapen, ik deed voorzichtig me pyjama aan en ging naar de kantine om broodjes te halen, toen ik boven kwam was jason zich aan het aankleden, hij stond met zijn rug naar me toe.
ik zetten zachtjes het dienblad op het tafeltjes, liep naar hem toe en pakte hem bij zijn middel 'hey sgat hoe is het met you' 'goed hoor' 'ik heb ontbijt gehaald wil je iets' 'ja ik heb trek' 'zou je me dan eindelijk uit willen leggen waarom je dat blauwe oog hebt' 'lisa ik wil het er even niet over hebben' 'asjeblieft voor mij' en ik begon hem met mijn puppy ogen aan te kijken 'oke, ik ben geslagen' 'door wie' 'men "vader" ik heb hem vermoord met men broer daarom zochten ze me' 'waarom schoot je dan op nick ik heb je al 2 jaar moeten missen nu moet je zowieso de bak in' 'nee ik wil niet terug nooit meer!'

Reageer (1)

  • AmyxNiall

    Leukk probeer alleen goed Nederlands te gebreuken het is anders heel vervelend lezen
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen