Foto bij 05. || - Moon

Bevat seks. Geen mishandeling.

Het was vrijdagavond en Alex en ik zaten op de bank voor de tv. We keken naar een – op aanraden van Alex – romantische seksfilm. Ik had er niet zoveel mee en probeerde telkens aan iets anders te denken.
Alex schonk de twee glazen die op de salontafel stonden in met champagne, zette de fles ernaast en gaf me een glas.
Met flinke teugen dronk ik het glas leeg.
Hij bracht zijn gezicht bij mijn wang en liet zijn lippen over mijn wang glijden, richting mijn mond. Hij sloeg zijn armen om me heen en drukte me voorzichtig tegen zich aan. Zijn warme lippen kuste mijn neus.
Ik gooide het lege glas achter me op de grond.
'Ik...' Hij liet zijn lippen over mijn hals glijden, 'ga je helpen.' Hij drukte toen zijn lippen op die van mij en maande zijn weg door mijn mond.
Opeens trok hij terug en schonk nog een glas in.
Na vijf glazen bonkte mijn hart in mijn hoofd.
Alex stond op en sleurde me naar zijn slaapkamer.
‘Wat?’ vroeg ik toen hij me op de grond duwde en zich omdraaide om de deur op slot de draaien. Ik zat op de grond en bekeek elke beweging.
‘Ssst,’ deed hij en hij schoof de gordijnen dicht. Hij ging half op me zitten en liet zijn handen mijn lichaam betasten. Hij kuste mijn lippen en gleed met zijn handen over mijn rug, opzoek naar de sluiting van mijn beha. Ik voelde hoe zijn handen mijn beha los klikte, hoe deze slap over mijn borsten hing.
Hij trok zijn lippen terug en liet de behabandjes van mijn schouders glijden,
Ik deed mijn ogen open en zag hoe hij lief glimlachte.
Van Dijk was vierentwintig. Ik was net zestien. Veel verschil was het niet. Acht jaar, dat niet eens acht jaar leek op dit moment. Nu hadden we dezelfde leeftijd.
Hij ging staan, liet heel langzaam zijn broek zakken en pakte mijn schouders, duwde me achterover op de grond en ging op me liggen.
Ik kreunde zacht toen hij mijn broek uittrok.
Hij masseerde mijn borsten en zijn lippen zochten een weg naar de mijne. Eenmaal gevonden en binnengedrongen in mijn mond, worstelde hij met mijn tong.
Ik kreunde toen hij mijn billen omhoog trok en mijn slipje kapot scheurde.
'Je bent mooi,' fluisterde hij.
Even dacht ik dat dat onmogelijk was met die vele beurse plekken op mijn lichaam. Ik vroeg me af waarom hij mij had gekozen en waarom ik hier in godsnaam aan meedeed? Aan deze vrijpartij. Het verdomme strafbaar. Maar ik wilde hem…
Ik voelde de vlinders in mijn buik weer opstijgen en kuste hem nog heviger. In een beweging scheurde hij ook zijn boxer en zijn penis schuurde langs mijn benen. Even liet ik mijn handen over zijn blote onderlijf glijden, raakte zijn billen aan.
Op dat moment schreeuwde ik van de pijn.
'Doe mee!' beval Van Dijk.
Ik probeerde met hem mee te deinen op het snelle tempo van zijn stoten, hijgde en kreunde.
'Je maakt me toch niet zwanger, hè?' riep ik plots in paniek.
Geschrokken trok hij terug en liet hijgend op mijn lichaam zakken.
Een hele tijd bleef ik zijn haar strelen, totdat we in slaap vielen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen