Foto bij 1. Mijn dagboek

Het verhaal gaat over een 15jarig meisje, Abigail (Abby),die op haar 10de met haar ouders en 3 broers van Amerika;California;Malibu naar Nederland;Den Haag zijn verhuisd om dichter bij hun nederlandse familie te zijn. Ze heeft het met de verhuis heel moeilijk gehad omdat ze alles moest achterlaten (haar vele vrienden, Amerikaanse familie, populariteit[ook bij de jongens], school,...). Daardoor heeft ze het in Nederland moeilijk met het maken van vrienden. In haar nieuwe school is ze een buitenbeentje met maar 3 vriendinnen. Ze word niet gepest, maar ze hoort er ook niet echt bij. Totdat het nieuwe schooljaar begint en ze stapelverliefd word op de nieuwe jongen.

Voila, hier is wat meer informatie ivm het verhaal.
Hope you like it ! :)

Vrijdag, 15 Juli 2011, 22.37u
Lief dagboek.
Misschien moet ik je een naam geven. Dan heb ik niet zo het gevoel dat ik tegen een boek praat. Ik noem je Emma.
Lieve Emma.
Het is vandaag mijn verjaardag, en van oma heb ik jou gekregen.
ik was dolblij dat ik je kreeg! Ik was al langer van plan een dagboek bij te houden, maar het was er nog steeds niet van gekomen om er eentje te kopen. Nu ik je gekregen heb ga ik zeker goed gebruik van je maken!!
Vandaag is de eerste keer dat ik in je ga schrijven (logisch, ik heb je pas sinds vandaag ;d) en ik heb er reuze veel zin in om iedere dag een verslagje van de dag in je te schrijven.
natuurlijk ga ik je niet enkel daarvoor gebruiken.
Alles ga ik in je schrijven, ook mijn WARE gevoelens, mijn diepste geheimen,... Zo'n beetje alle dingen die ik aan niemand anders kwijt kan! Daarom moet ik ook een goede verstopplek voor je gaan zoeken. Niemand mag in je lezen! Niemand mag weten wat ik je allemaal vertel! Oh, in mijn matras heb ik een geheim vakje gemaakt, ik ga je daar in verstoppen. Zelfs mam zal je daar niet vinden! Hoop ik.
Ik denk dat ik nu maar eens ga stoppen met schrijven, ik hoor iemand de trap opkomen!

Slaapwel Emma.

Reageer (2)

  • takiwatanga

    ;O I want moree (:

    1 decennium geleden
  • fluweel

    Oeh, snel verder!! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen