Foto bij Dancing around

Hij slaagt de deur dicht. Ik doe mijn deur ook dicht en ga op mijn bed liggen tot er opnieuw op mijn deur wordt geklopt. "Ga weg!" roep ik. "Lizzy, wat scheelt er?" hoor ik mijn moeder vragen. Ik open de deur voor mijn moeder en laat haar binnen. "Ik verveel me, kunnen we niet ergens naartoe gaan ofzo?" zaag ik. "Je vader en ik willen nog wat aan het zwembad liggen en daarna gaan we eten in het restaurant. Ga anders even dansen, ze hebben hier ergens een danszaal." stelt ze voor. "Ok, ik zoek wel even een cd." zeg ik. Mijn moeder is mijn kamer wel heel erg aan het bekijken. "Nee, er is niemand. Ik zie je zo denken dat hij in de badkamer zit maar er is echt niemand. Ga maar kijken." reageer ik als ik haar ogen zie rusten op de badkamerdeur. "Waar is die jongen? Hij leek me nog leuk." zegt ze lachend terwijl ze de badkamer binnen stapt. "Die zit in de kamer hier rechtover...spijtig genoeg." antwoord ik haar. "Ik ga naar de danszaal." Ze loopt mijn kamer uit en ik doe ze op slot. Daarna ga ik aan de balie vragen waar de danszaal is. Ze legt het me uit en legt me ook uit hoe de stereo werkt.

Ik doe als sinds mijn 7 jaar dans en ken dus behoorlijk wat dansjes uit het hoofd. Ik ben al bijna 2 uur bezig en besluit maar eens terug te gaan naar de hotelkamer. Ineens komen Martin, Paul, John en Bryan binnen. "Komen jullie ook dansen?" vraag ik spottend. "Nee, wij komen hier naartoe om te spreken over de concerten en om even uit de hotelkamers te zijn." snauwt Martin me af. Martin haalt mijn cd uit de stereo als Paul hem neemt en hem zo hoog houdt dat ik er niet bij kan.. "Komaan, geef hem terug." ik spring ondertussen om hem te kunnen terugnemen terwijl de jongens lachen. Ik geraak er maar niet bij dus stop ik met springen. "Te klein?" vraagt Paul lachend. Dat was de druppel die de emmer liet overlopen, ik geef hem een klap in zijn gezicht en probeer nogmaals de cd af te nemen. "Hier Martin, let wel op, als ze slaagt dan is het raak." Ook Martin houdt hem zo hoog. Met mijn 1.63 meter geraak ik er nooit bij. Ik geef de moed op en loop boos langs de tafel, neem hun cd mee zonder dat ze het zien en ga naar mijn kamer. Ik verstop er de cd en dan komt mijn moeder om te gaan eten.

In het restaurant van het hotel zijn we rustig aan het eten als ineens Paul naast onze tafel staat. "Mag ik onze cd nu, alsjeblieft?" vraagt Paul. "Welke cd?" Paul kijkt behoorlijk boos. "Ik weet nog steeds niet waar je het over hebt." Hij zucht. "Je weet het wel, je hebt hem meegenomen, is het niet? Mag ik NU de cd?" vraagt hij op zijn tenen getrapt. "Krijg ik mijn cd terug?" negeer ik zijn vraag. "Zet je erbij. Eet gerust een hapje mee." komt mijn moeder tussen in onze discussie. "Nee dank u ik heb geen tijd." antwoordt Paul vriendelijk. "Nee, hij moet een cd zoeken." vervolg ik hem. "Ik wil hem NU!" Mijn moeder kijkt me boos aan. "Oké, ik geef hem terug. Maar ik ben nu aan het eten dus ik doe het straks wel." antwoord ik. "Haast je wat, we hebben niet de hele dag tijd." zegt Paul als ik begin te eten. " Zet je erbij en eet ook mee." biedt mijn moeder aan. "Graag, dankje." grijnst hij.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen