In dit verhaal worden geen echte namen genoemd.

Pretty life, nice friends je kent het wel.. Ik had 2 beste vriendinnen, we hadden het altijd gezellig met zn drietjes nooit te breken, we waren elkaars nummer 1 en al dat gedoe.. Totdat er iets gebeurde.. Gister avond hoorde ik van Lissane op msn die ik eigenlijk heel erg aardig vind, dat een van mijn 2 beste vriendinnen mij nooit heeft gemogen. Ik was verdrietig, ik was eigenlijk wel kapot. Hoe kon het nou zo gaan? wat had ik gedaan?. Ik wil niet veel zeggen maar ik heb eigenlijk niks gedaan. Daarna zei Lissane ; "Je bent echt een lief meisje enzo maar je slooft je heel vaak uit, en dan gaan mensen je haten dus beter hou je op". HOH dacht ik.. voor wat en wie zou ik mezelf moeten uitsloven?
Wat een bullshit dacht ik.. Nou weetje ik liet dat maar gaan, maar mijn andere beste vriendin ging dus vandaag met Lissane afspreken. Ik zou met haar mee naar de ortho gaan om half 9 sochtends.. okee.. heeel vroeg en het is zelfs vakantie maarja dat heb ik voor haar over. Ik stuurde dus op een twitter een "tweet" (berichtje) over 6 dagen super vroeg opstaan en daarna met @Levie naar de ortho! Krijg ik een "tweet" terug met erin ; "Wie zegt dat jij mee mag? x Lissane :d".
Het is dat ik geen namen noem want als ze erachter komen ben ik der geweest. Sinds groep 4 was ik hele goede vriendinnen met Anne-lisa.. Ik heb haar achtergelaten en laten stikken voor mijn 2 beste vriendinnen levie en Nienke.. Gelukkig komt ze morgen terug van vakantie en die dag daarna komt ze gezellig hier slapen ookal heb ik nog straf, die straf komt door het roken. Precies toen ik wou roken kwam mijn moeder aanlopen dat was zondag 7 augustus 2011. Dankzij Anna-lisa heb ik geen straf meer! Ik heb nog een pakje hier thuis, die bewaasik voor Anna-lisa en mij, en na dat pakje ga ik stoppen! Maar echt volledig. Door mijn 2 beste vriendinnen heb ik best wel veel mensen laten vallen! Echt heel dom, ik zat vannacht te denken over hoe het zou zijn als ik hun kwijt zou raken (Levie & Lisa mijn 2 beste vriendinnen ) ik dacht toen dat ik eigenlijk meer niemand over had maar ik heb er nog genoeg! Dus ik hoef mezelf geen zorgen te maken!

(H)love x bo

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen