Foto bij Ninja Academie 10

Als ik het na 5 minuten nog niet kan vinden, besluit ik maar naar de receptie te gaan en hulp te vragen.

Ik klop op het raampje en na een paar seconde wordt deze geopend. Een vrouw met kort zwart haar glimlacht en vraagt wat er is. 'Ik kan mijn lokaal niet vinden.' Zeg ik met een lichte blos op mijn gezicht.
De mevrouw staat op en loopt het receptie kamertje uit. 'Laat me je rooster eens zien.' Ik geef mijn rooster aan haar die het even bekijkt en me dan mee wenkt. Eenmaal bij het lokaal aangekomen klopt ze aan, opent de deur en verontschuldigt zich voor het storen. 'Kom verder Shizune.' Zegt de man met het korte zwarte haar dat zich zo vormt als een kokosnoot. Ze loopt naar voren toe, zegt wat en roept mij dan ook verder. Langzaam kom ik naar binnen en bekijk de klas vol met kinderen die mij aanstaren. Of verbeeld ik me dat? Als Shizune weer weg is stelt de meneer zich aan mij voor en dan is het mijn beurt. 'Uuumh..boku-bokuwa Gaioh Junya..' Stotter ik en vertel nog hoe oud ik ben. 'Oke, goed. Junya neem maar ergens plaats waar het nog vrij is, en laat je niet kisten.' Zegt de sensei, die dus Gai heet, en steek zijn duim op.Ik zet een nep glimlach op en knik. Ik kijk even rond en zie een lege plek ergens achterin en neem de keuze om daar te gaan zitten. 'Oi oi oi!!Junya-chaaaan!' Hoor ik dan en draai me om. Ik glimlach als ik de jongen met het gele haar zie en zwaai. 'Junya! Junya! Hier is nog vrij!' Roept hij. Ik kijk hem vragend aan en schud mijn hoofd. 'Maar daar zit al iemand, ik ga daar wel zitten.' Zeg ik en wijs naar de lege plek. Hij trekt een teleurgesteld gezicht en gromt naar de jongen langs hem, die hem ook kwaad aankijkt. Ik grinnik lichtjes en loop naar het tafeltje waar een meisje met twee knotjes zit. Glimlachend neem ik plaats en kijk welk boek zij op tafel heeft. Eenmaal het goede boek voor me kijkt het meisje bij mij in het boek, grist het weg, bladert er doorheen en legt het terug op de goede bladzijde. 'Ah, arigato.' 'Geen probleem hoor, ik heet Tenten.' Stelt ze zich voor en we beginnen een gesprek.

Ze wilt ook weten waarom ik nooit eerder hier ben geweest. Ik leg haar alles uit. De bel raast dan door het klas lokaal en we vertrekken naar het volgende lokaal.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen