Foto bij ~ McFlurry or McLove? #6.

Dit keer een wat langer hoofdstukje voor jullie! Ik ben nog steeds heel blij met mijn abo's en reacties! Jullie zijn echt toppers.

Het was even stil, hij had dus ook een lover, dus ik kon ook wat over mijn Mickie vertellen. ‘’Is er iets, Fameay? Jaloers?’’ Hij gaf me een tikje op mijn neus. ‘’Ha ha, mocht je willen, Sammie van me. Ik heb jou ook iets te vertellen hoor.’’ Ik stopte even met mijn zin en keek hem uitdagend aan. ‘’Ik heb ik ook iemand ontmoet.’’
Ongeveer een uur later waren we dan eindelijk uitgepraat. Sam had verteld over zijn nieuwe school aan de andere kant van de stad, over zijn nieuwe vrienden en over Demy. Ik had dus verteld over Mick. Stiekem is Sam geloof ik nog wel een beetje geïnteresseerd in Lisetta, best wel schattig. Hij vroeg hoe het met haar ging op school en of ze iets met een jongen had. Hij vroeg zelfs naar een foto van haar omdat hij haar heel lang niet maar had gezien.
Ik had aan Sam gevraagd of hij vanmiddag nog iets te doen had. ‘’Ik was op weg naar de markt. Maar dat deed ik ook maar omdat ik niets anders te doen had.’’ Ik grinnikte even om de opmerking van Sam. ‘’Oké, mooi zo! Dan ga je nu met mij mee.’’ Ik stond op en probeerde Sam van de bank te trekken, maar hij schoof alleen een stukje naar voren.
‘’Hoho, wacht eens even, Daantje.’’ Hij weet dat ik het niet leuk vind als hij me zo noemt. ‘’Waar gaan we heen?’’ Ik keek hem aan. ‘’Je wou Lisetta toch zien? Kom mee dan!’’ Ik stapte op mijn scooter en stak de sleutel in het gat. Ik pakte de zonnebril van mijn hoofd af en zette die op mijn neus. Ik keek even snel achterom om te kijken of Sam van de bank was opgestaan en op zijn scooter zat. Voor ik het wist, reed Sam voor me uit. Ik draaide snel het gas open en reed achter hem aan. We crosten dwars door de stad naar mijn huis.
‘’Lisetta!’’ Sam grijnsde breed naar mijn zus. ‘’Sammie!’’ gilde Lisetta. Ze knuffelden elkaar stevig en ik wurmde me ertussen om mee te doen met de grouphug. ‘’Wat zie je er goed uit!’’ zei Sam toen hij Lisetta met grote ogen bekeek. Lisetta glimlachte naar hem. Ze zijn toch ook het perfecte stel, niet? Ik bekeek hen en zag hen al samen. Maar ja, Sam was bezet! ‘’Jij ziet er ook geweldig uit, Sam. Kom binnen!’’ Sam volgde mij en Lisetta naar de woonkamer – die er trouwens niet verkeerd uitzag, voor ons doen dan. Mijn vader stond nu ook op van de bank en liep naar Sam toe. ‘’Sam, tijd niet gezien! Welkom, jongen, kom zitten!’’
Mijn vader zag Sam ook als een soort van zoon. Sam was hier vroeger zo vaak. We gingen met z’n allen op de bank zitten en mijn vader zat in de leunstoel. We hadden een gesprek van ongeveer een uur, het was echt gezellig. We vroegen hem nog of hij bleef eten, mijn vader had lasagne gemaakt.
Maar hij kon niet, hij ging naar Demy en daar bleef hij eten. Hij stond op om mijn vader zijn hand te schudden en hem te bedanken. ‘’Ik laat je wel even uit,’’ zei Lisetta. Sam knuffelde me en drukte een kus op mijn wang. ‘’Zie je snel, Daantje.’’ Ik stak mijn tong naar hem uit en Lisetta liep naar de deur samen met Sam. Wat er achter die deur gebeurde, weet ik niet.

Reageer (1)

  • Snuf

    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen