er was een probleempje

The end
"Wel... we hebben een taartje te weinig mee." zegt James. "Dat geeft niet, ik eet er wel geen." zegt Nathalie meteen. "Eet anders met mij mee, ik heb toch niet zo'n honger." stelt Andy voor. James kijkt meteen veelbetekenend mijn richting uit.

Als iedereen beneden is gaat iedereen zitten. Nathalie neemt een stukje van het taartje en laat het van haar vorkje vallen. "Shit, op mijn rok." reageert ze geïrriteerd. "Je zit veel te ver af, kom gewoon hier zitten op mijn schoot." pikt Andy erop in. Met een rood hoofd gaat ze op zijn schoot zitten.

Als ook dat gedaan is wil James iets buiten doen terwijl al de rest een film wil kijken. Ik besluit dan maar met James naar buiten te gaan terwijl de rest een film kijkt. "Ik denk dat je me nog iets moest vertellen." help ik hem even herinneren van toen we even alleen waren in de keuken. "Euhm, ja, wel... Er is iets wat ik je eigenlijk al heel lang moet vertellen..." Hij zoekt naar zijn woorden maar lijkt ze maar niet te vinden. "Oké, hier gaan we..." hij neemt een diepe zucht. "Ik hou van je sinds de eerste dag dat ik je zag. Wil je..?" zegt hij met een rood hoofd. Voor hij zijn zin afmaakt kus ik hem. "Ik denk dat dat een ja is?" vraagt hij lachend. De rest van de namiddag liggen we buiten op het gras in elkaars armen.

Tegen 6 uur komen Zack en Josh ook buiten. "Oh nee, hier ook al." lachen ze. "Wat bedoel je?" vragen James en ik in koor. "Jullie zijn samen en daar binnen zijn ze binnen 10 minuten waarschijnlijk ook samen. Hier zit verliefdheid in de lucht." antwoorden Josh en Zack in koor.

Het afscheid, een week later, was moeilijk. Maar sinds kort wonen Nathalie en ik in bij Andy en James. We zijn onafscheidelijk en houden zielsveel van elkaar.









Zo dit was het voor deze story. Bedankt om hem te maken en er is nog eentje op komst over Forever The Sickest Kids. Maar die is voor na de examens (binnen een week dus) xxx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen