James had aan Melissa laten weten dat Deb hen niet meer zou lastigvallen

they love each other
De tijd vliegt voorbij. James en ik hebben bijna dagelijks lange gesprekken. Ik weet nog steeds niet wanneer ik vakantie heb maar het ziet er naar uit dat ik er geen zal krijgen. James is daar natuurlijk niet gelukkig mee. Nu wil ik zeker naar Londen gaan. James is zo lief, schattig en grappig. Ik vraag me af of hij echt over Deb is. Ach ja, wat doet het er toe, James en ik zijn gewoon vrienden.

Het is weekend en mijn verjaardag dus dat betekent uitslapen... tenzij er iemand met steentjes tegen je raam gooit. Ik heb deze week al enkele uren minder geslapen omdat ik lig te piekeren over James. Hij is al een hele week niet online geweest en dat is niet van zijn gewoonte. Als het zoveelste steentje tegen mijn raam wordt gegooid ga ik boos aan mijn raam staan. Ik zie iemand achter een struik in de tuin zitten. "Nu heb ik er genoeg van" fluister ik, doe een trui aan en loop naar beneden. Net als ik begin te schelden zet die persoon zich recht. Mijn woede verdwijnt als sneeuw voor de zon en ik loop blij naar hem toe.

"Happy birthday!" roept James vrolijk en omhelst me. "Ben je blij met mij als cadeau van je zus?" vraagt hij. "Mijn zus is de beste. Ik ben super blij, een beter cadeau bestaat er niet." Hij lacht eens. "Is de rest er ook?" vraag ik nieuwsgierig. "Natuurlijk zijn wij er ook." hoor ik achter me. Het volgende moment krijg ik knuffels, kussen en een grote kaart. "Dankjewel, dit is de geweldigste verjaardag ooit." zeg ik blij. "En het wordt nog veel beter, hè James." zegt Zack veelbetekenend. "Euhm ja, we hebben taart mee." zegt hij. Het kan aan mij liggen maar ik het niet de indruk dat Zack dat bedoelde. "We hebben verschillende kleine taartjes mee zodat iedereen zijn eigen taartje heeft." legt James uit terwijl we naar binnen gaan. "Ik ga me omkleden. Doe maar alsof jullie thuis zijn." Ik loop snel de trap op en neem de mooiste rok en t-shirt uit mijn kast. Ik haast me naar de badkamer, douche me, was mijn haar, poets mijn tanden, kleed me aan, doe make-up op en loop de badkamer uit. Ik moet mijn haar nog doen bedenk ik ineens. Snel steek ik mijn haar op en loop opnieuw de badkamer uit. Dan kom ik mijn zus tegen op de gang. "Gelukkige verjaardag" fluistert ze zodat we onze ouders en broer niet wakker maken. "Is je verrassing er al?" vraagt ze nieuwsgierig. "Ja, dankjewel. Hoe zie ik er uit?" vraag ik haar terwijl ik een rondje draai. "Beeldschoon. Waarom ben je zo mooi opgekleed? Anders doe je dat nooit." grinnikt ze. "We hebben bezoek dan is het toch normaal dat je een beetje opgekleed bent." merk ik haar op. "Jaja, waarschijnlijk is het gewoon voor James." antwoordt ze er luchtig op. "Moet jij je ook niet opkleden zodat je indruk maakt op Andy?" plaag ik haar. "Is hij er ook?" vraagt ze verbaasd. "Als je Go Audio vraagt wil dat meestal wel zeggen dat ook Andy er ook bij is." Ze kijkt me verbaasd aan. "Ik had gezegd dat James MOEST komen en dat hij zelf moest weten of hij de rest meebracht. Hij zei dat hij alleen zou komen." zegt ze nog steeds verbaasd maar er verschijnt een grijns op haar gezicht. Amper enkele seconden later staat ze terug in haar kamer.

Ik ga naar beneden. "Waar is je zus eigenlijk? Slaapt ze nog?" vraagt Josh. "Ze komt zo." Op het gezicht van Andy verschijnt een lach. "James, kan ik je even spreken?' vraag ik. Hij kijkt me raar aan maar volgt me naar de keuken. Ik sluit de deur en vraag hem meteen of Andy verliefd is op Nathalie. "Bedoel je dat Nathalie ook verliefd is op Andy?" vraagt hij verbaasd. "OOK, dus hij is echt wel verliefd?" vraag ik voor de zekerheid. "Ik denk het wel, hij houdt geen 2 minuten zijn mond over haar en hij zaagt al 2 weken om naar hier te komen of er voor te zorgen dat jullie naar ons konden komen." Ik vind het eigenlijk best wel grappig. "Achja, als het puntje bij het paaltje komt maken ze het wel aan elkaar duidelijk. Kom we gaan terug." besluit ik. Net als ik de deur wil openen houdt James me tegen. "Ik moet je nog iets zeggen." zegt hij. "NEEEEEEEE!" horen we ineens roepen. Geschrokken draaien we ons naar de deur. "Oké, ik begrijp het, sorry dat ik jullie moment verstoorde." Ze doet de deur terug dicht en ik kijk afwachtend naar James. "Laat maar, ik zeg het je straks wel." Ik haal mijn schouders op en ga terug naar de woonkamer met James achter me.

We zetten de tv op maar nergens is er een leuk programma op dus zoeken we de muziekzenders en beginnen wat raar te dansen met elkaar. Als dat ook weer gedaan is maken we de straat onveilig. Daarna eten we iets en gaan terug naar huis.

"Misschien kunnen we nu de taartjes opeten." stelt Zack voor om 16 uur. "Goed idee, ik roep de rest even." meldt Nathalie. Even later staan onze ouders en broer beneden. "Euhm, we hebben denk ik een klein probleempje." zegt Andy. "Hoezo?" pikt Nathalie er meteen op in. "Wel..."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen