Melissa las een artikel dat zij aan de oorzaak lag van de stukgelopen relatie tussen James en zijn vriendin

girl movies, bwerk
Na een tijdje heb ik werk gevonden. Enkele maanden later heb ik genoeg geld om op reis te gaan naar Londen en neem mijn zus natuurlijk mee.

Als we in Londen zijn gaan we naar Madam Tussaud en als het donker is gaan we naar London Eye. Daarna gaan we meteen terug naar het hotel. Daar aangekomen blijf ik meteen stil staan als ik zie wie er aan onze kamer staat.

James heb ik niet meer gesproken ookal had ik een hoop mails van hem gekregen. Mijn zus heeft ze allemaal geopend en voorgelezen. Maar ik heb er niet op gereageerd.

"James? Ben jij dat?" vraag ik ongelovig. "Ja, ik ben James." antwoordt hij verlegen. "Wat doe je hier? Hoe weet je dat we hier zijn? Moet je het niet goedmaken met je vriendin?" vraag ik nog steeds ongelovig. "Ik kwam je opzoeken om je duidelijk te maken dat het niet jouw fout is dat ze weg is. Ze heeft voor de media gezegd dat het aan mij lag maar al voor ik jou kende ging het niet meer zo goed. Het feit dat ik een paar keer iets over jou zei heeft ze dan als rede gebruikt om bij mij weg te kunnen. Ze was de laatste tijd nogal arrogant. Ik weet niet waarom maar ik weet wel dat als alles nog goed zou gegaan zijn ze me op mijn woord geloofd had en niet bij me zou weggegaan zijn omwille van jou. Ik weet dat dit jullie hotelkamer is omdat je zus dit geregeld heeft. Ze las de mails, die voor jou waren bedoeld, ze vond dat het tijd werd dat je onder ogen zag dat het niet aan jou lag. Daarom heeft ze besloten mij te verwittigen waar jullie hotel was en wanneer jullie zouden komen zodat ik dit kon vertellen. En op die laatste vraag weet je ondertussen het antwoord wel al." vertelt hij maar door. "Stel dat ik je in onze kamer binnenlaat, beloof je dan dat er geen roddels gaan ontstaan?" Ik kijk hem zo serieus mogelijk aan. Ik wil niet opnieuw uitkomen als dat ik hun relatie verpest heb. "Ik kan je dat helemaal niet garanderen maar als het zover zou komen dan regel ik een interview waar ik alles uitleg van a tot z en zeg uitdrukkelijk dat ze er moeten mee stoppen." beloofd hij.

Ik kijk Nathalie aan die me een blik geeft van laat-hem-nu-maar-gewoon-binnen. Ik open de deur en laat hem binnen. "Wat wil je doen? Praten, film kijken of iets anders?" vraag ik James. "Film kijken?" vraagt hij verlegen. "Oké. Dit zijn de films." Ik laat hem de films zien. "Oké, dit zijn allemaal van die typische meidenfilms. Laat ons dan maar gaan voor John Tucker Must Die." antwoordt hij na een tijdje kijken. "Heb je iets tegen meidenfilms ofzo?" vraagt Nathalie aanvallend. "Nee hoor, helemaal niet. Ik heb alleen liever een actiefilm dan een meidenfilm."geeft hij toe. "Whatever."

"Ik dacht nog even met jullie te gaan wandelen maar daar is het wat laat voor. Ik denk dat ik maar eens naar huis ga." zegt hij na de film. "Oké" zeg ik wat onwennig. Ik laat hem uit de hotelkamer vertrekken. "Zou je hem om dit uur wel alleen over straat laten lopen? Ik bedoel, hij is bekend en misschien niet door iedereen graag gezien." vraagt mijn zus eens ik de deur sluit. "Je hebt gelijk... denk ik." antwoord ik. "Haal hem nu maar gewoon terug." dringt mijn zus aan. Ik loop de gang op maar hij is al weg. Ik druk op het knopje voor de lift maar die blijft veel te lang weg. "Dan maar de trappen" zeg ik tegen mezelf. Ik haast me naar beneden en zie hem naar buiten lopen. "James, James! Wacht nou even." roep ik maar het lijkt erop dat hij me niet hoort. Ik loop naar de uitgang en als ik buiten kom zie ik hem nergens meer.

"Meneer, heeft u James Matthews gezien? De zanger van Go Audio?" vraag ik aan een voorbijganger. "Het spijt me, ik heb hem niet gezien." antwoordt hij. "Waar ben je James?" vraag ik stilletjes. Ik kijk nog eens links en rechts maar zie hem echt nergens. Ik ga ongerust terug naar binnen en wacht op de lift. "Melissa?" hoor ik de stem van James vragen. Ik vraag me af of ik helemaal gek begin te worden, ik hoor zijn stem en hij is er niet eens. "Melissa? Je wou me nog iets zeggen." hoor ik die stem opnieuw zeggen maar nu dichter. Ik draai me om en daar staat hij. "Omg, James, ik dacht dat je weg was. Ik was je achterna gekomen omdat Nathalie en ik niet willen dat je nog alleen over straat loopt." zeg ik blij. "Ik ben een man, mij doen ze niets hoor. Maar het is wel lief dat je met me inzit. Hopelijk tot nog eens." zegt hij en stapt weg. "James Matthews! Je kunt kiezen, of je belt iemand die je komt halen met de auto of je blijft bij ons slapen!" roep ik streng. "Oké, oké, ik kom wel bij jullie slapen, ik ga nu echt niemand gaan wakker bellen." Het lijkt erop dat hij een beetje geschrokken is van mijn reactie maar daar trek ik me niets van aan. Even later liggen we met 3 naast elkaar in het bed.

"Zin om Jack, Andie en Josh te ontmoeten?" vraagt James de volgende ochtend. "Zijn dat de andere bandleden?" vraagt Nathalie nieuwsgierig. "Ja, leuke kerels hoor." verzekerd hij ons. "Oké dan" zeggen we beiden in koor.

Na het ontbijt gaan we naar Josh en Zack hun huis. "Hey James. Hoe... Zack! James heeft mooie meiden bij!' roept Josh als hij de deur opent. "Josh, gedraag je, wat moeten ze nu wel niet denken van ons." reageert James geïrriteerd. "Oeps, sorry. Ik ben Josh" verontschuldigd hij zich. "Het geeft niet." antwoord ik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen