Foto bij #4, van goed nieuws naar slecht nieuws.

'Voorzichtig raken zijn lippen de mijne.'

We zitten weer zoals elke pauze op ons bankje, Kate kijkt een beetje rood om zich heen. Ik heb het in de gaten maar ik zeg niets. Tyler komt met David aanlopen. 'Waar is Amanda?' vraagt David met een boos gezicht. 'Amanda komt er zo aan denk ik.' zegt Ellen verbaasd. 'Wat is er met David?' vraag ik aan Tyler, ik zeg het zo zacht dat David het niet hoort.
Tyler haalt zijn schouders op en legt een arm om me heen. 'Zullen we na school iets samen gaan doen?' Tyler kijkt me lief aan en geeft me een zoen op me neus. Ik giechel en knik. 'Ik kom na school wel mee naar jou huis, dan kunnen we ook samenfietsen met Kate.' Tyler knikt goedkeurend, maar dat hoorde Kate ook. 'Ik ga na school niet meteen naar huis, fietsen jullie maar alleen.' zegt Kate snel, ze grijpt haar tas en loopt met grote passen weg. Ik kijk Tyler verbaasd aan, dan sta ik op en loop ik samen met Ellen achter Kate aan. 'Kate? Kate wat is er?' roepen Ellen en ik haar na.

Kate zit op de wc, Ellen en ik gaan voor het deurtje van haar hokje staan en vragen wat er aan de hand is. Kate is aan het snikken. 'Katey, wat is er nou?' vraag ik verdrietig. 'We zijn vriendinnen, die kun je alles vertellen!' zegt Ellen terwijl ze me aanstaart. Kate doet eindelijk de deur open en kijkt ons met een betraand gezicht aan.
'Ellen.... Tess... Ik denk dat ik verliefd ben, ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden..' zegt Kate.

David en Amanda zijn even alleen. David kijkt haar boos aan. 'Amanda, ik heb diverse dingen gehoord, dat jij vreemd gaat en me alleen houd om te zeggen dat je een oudere vriend hebt. Maar zo zit dat niet bij mij, ik wil de waarheid weten Amanda. Ik wil weten wat jij voor me voelt.' Amanda begint hard te lachen en geeft hem een zacht tikje op zijn wang. 'Jij gekkie, geloof niet wat andere zeggen, ik hou heel veel van je.' zegt Amanda met plezier. Ze begint heel hard te lachen en loopt weg.
David houd haar tegen en wordt nu echt boos. 'Zo werkt dat niet Amanda, ik geloof je niet, ik kan ook niet geloven dat je mij echt hebt gebruikt. Ik hoef je niet meer, ik zoek wel naar een echte relatie je bekijkt het je maar Amanda, ik ben je vriend niet meer!' zegt David boos en hij loopt weg terug naar Tyler.

Later zitten we weer allemaal bij elkaar, Kate is weer blij en Amanda is verdrietig, al laat ze dat niet merken. Na school fiets ik samen met Tyler mee naar huis. Eenmaal op zijn kamer aangekomen begint hij me uitbundig te zoenen. Ik sla me armen om zijn nek, ik ben helemaal gek op hem.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen