Foto bij ~ McFlurry or McLove? #5.

~ Weer een hoofdstukje voor jullie met liefde! :')
~ En je weet het, reacties motiveren me!

Terwijl ik aan het hobbelen was op de scooter naar mijn huis was ik nog steeds in gedachten van mijn droomprins Mick. Nee, ik ben niet aan het overdrijven. Ik stond wachtend op het stoplicht in de felle zon.
Ergens achter me hoorde ik gesuis van een andere scooter die zich naast me plantte. Ik keek voorzichtig een beetje naar rechts. Mijn blik keek naar het asfalt waar de wielen van de andere scooter stonden. Ik keek nu naar de schoenen van de bestuurder. Nike’s.
Steeds ging mijn blik een beetje omhoog. Degene had een spijkerbroek aan en keek nu naar degene zijn gezicht. Ik herkende hem uit duizende.
Het was Sam! Hij keek me met een brede grijns aan. ‘’Daniëlla!’’ riep hij naar me. Het liefst was ik nu naar mijn beste vriend heen gerent, maar aangezien dit nu kon. Ik hoorde luid getoeter achter me en stak mijn hand op, als teken dat ik hun gezeur begrepen had. Sam maakte een ‘kom-gebaar’. Ik volgde hem dus, hij reed naar het park wat dicht bij was.
We reden nog een klein stukje door het park en gingen toen op een bankje zitten waar ik hem gelijk had geknuffeld ‘’Sam!’’. Hij grinnikte ‘’wat heb ik jou lang niet gezien! Gaat alles goed?’’ Ik gaf hem een knikje. Ik ging hem natuurlijk niet gelijk over Mick vertellen, dat staat ook een beetje raar. Ik had hem het liefst alles verteld, maar dat kwam later wel.
‘’Oke, mooizo! En met Lisetta?’’ Sam was altijd al geïnteresseerd in Lisetta, maar echt ver is hij nooit gekomen met haar. Ik knikte nog een keer. ‘’Tijd geleden hè? Er is zoveel gebeurt, ik moet je zoveel vertellen’’ zei hij toen. ‘’Vertel me alles maar!’’ ik glimlachte naar hem waar op hij breed op terug grijnsde. ‘’Ik heb een vriendinnetje, ze is zo lief voor me en ze heet Demy.’’

Reageer (1)

  • Beronica

    Aww, ik vind Sam leuk =D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen