Christel was wakker gemaakt door Bill

Disco!!!
"We gaan vanavond naar de discotheek. Wil je mee?" vraagt Bill me. "Tuurlijk ga ik mee. Wat dacht je zelf." hij lacht "zo kennen we je hè." Ik knik, ga me klaar maken en eet iets. De jongens kijken weer TV dus voeg ik me maar bij hen.

's Avonds vertrekken we met 5 naar de discotheek en amuseren ons. De hel tijd dansen Bill en ik. Af en toe dans ik eens met Tom, Georg of Gustav. Na een paar uurtjes gedanst te hebben gaan Bill en ik iets drinken. Als we terug willen gaan naar de dansvloer komen Gustav en een meisje onze richting uit. "Dit is Semra. Zouden jullie het erg vinden als jullie haar na deze avond nog te zien?" vraagt hij met een wel heel grote lach op zijn gezicht terwijl Semra staat te blozen. " Ik denk het niet, ze ziet er wel een toffe uit." antwoord ik hem. Bill, Gustav, Semra en ik drinken nog iets en dan gaan Semra en ik de dansvloer op. Tot onze verbazing blijven Gustav en Bill staan. Wij maken dus gebruik van de situatie om even over hun te roddelen en elkaar uit te horen over hoe we hen ontmoet hebben.

Na een tijdje zijn we zowat uitgebabbeld en gaan terug naar Bill en Gustav. Met hun is het lachen, ze zijn lichtjes aangeschoten en maken de ene grap na de andere. Ondertussen drinken we samen met hun heel wat af. Na een tijdje komen Georg en Tom er ook bij.

Om 5 uur zijn we allemaal ladderzat en besluiten dan maar naar huis te gaan. We laten ons allemaal in de zetel vallen en lachen de hele tijd om elkaar. Na een tijdje gaan we elk naar onze kamer. Bill en ik beleven een hevige nacht.

De volgende dag komen we allemaal beneden met een enorme kater. Ook nu is de dag bijna om tegen dat we allemaal uit ons bed zijn.

Reageer (1)

  • VampireMouse

    woehaah hey meis
    geweldig!!
    ik heb alelen een probleem
    ik heb je verteld dat ik nie mee rop QL mag dus ikd oe het nu op shcool,
    alleen ik moete r vet veel doen dus jhet is bets lastig voor iedereen een reactie te zetten, hopel;ik vind je het nie erg
    want ik blij fhem maken!!
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen