Gewoon op verzenden klikken

Andreas!!!!

heey :D kom je naar mij toe? Dan gaan we naar het park. Ik mis je. XXX Bill

Ik stuur hem snel terug dat ik onderweg ben en sta 10 minuten later aan zijn deur. Hij neemt een rugzak en we vertrekken.

"Wat zit er in die rugzak?" vraag ik nieuwsgierig. "Ik heb vandaag een dagje vrij, dus dacht ik dat we die hele dag wel onder ons twee zouden doorbrengen. Ik heb een heleboel eten en drinken mee." legt hij uit. "Oh dat is zo lief van je. En de jongens dan?" "Maak je maar geen zorgen, die kunnen zich ook vermaken zonder mij hoor." Ik haak mijn arm bij hem in en we stappen het park binnen. Als we dan aan de fontijn midden in het park komen zoeken we ons een mooi plekje en gaan zitten. We doen een beetje gek en nemen dan uiteindelijk wat boterhammen, koffiekoeken en cola uit de rugzak. Door Bill heb ik zowat een cola-verslaving gekregen. Maar dat doet er niet toe, ik heb Bill voor mij en dat zal altijd zo blijven. . Als we gegeten hebben babbelen we nog een hele tijd. Na een uur babbelen leg ik mijn hoofd op zijn schoot terwijl hij door mijn haren wrijft blijven we nog babbelen tot 4 uur.

Ineens zegt Bill dat ik moet rechtstaan, ik luister dan ook en sta recht. “Kom we gaan een film kijken.” Geen wonder dat hij dat voorstelt, hij weet dat ik een zwak heb voor films. Als ik eens niets te doen heb vind je me altijd bij de tv, mijn vrije tijd vul ik constant op met films kijken en muziek luisteren. En moest je me thuis niet vinden dan vind je me bij Bill, Tom, Gustav en Georg, schatjes van jongens maar mijn hart klopt voor Bill.

Na twee romantische films gekeken te hebben, een hele tijd gebabbeld te hebben en heel veel kusjes komt Tom ineens binnen samen met Gustav en Georg. Ze zijn niet met lege handen gekomen, ze hebben 6 pizza’s bij. “Vreetzakken, waarom 6 pizza’s?” vraag ik hen met een opgetrokken wenkbrauw. “Oeps, een pizza te veel” zegt Tom nonchalant en grijnst, net zoals Gustav en Georg. “Misschien moeten we dan maar iemand op bezoek vragen om die laatste pizza op te eten” vult Georg hem aan. Ik snap niets van hun gedoe. “Ja, misschien moeten we maar… goh, hoe noemt hij ook alweer, hij is zo mager en heeft zo van dat blond haar maar zijn naam ben ik nu even kwijt.” Lacht Gustav. “Oh bedoel je dat onnozel geval, waar we ons altijd mee kunnen kapot lachen.” Doet Georg lekker droog mee. “Ja, die!” roept Gustav. “Geen idee waar jullie mee bezig zijn maar jullie hebben het over Andreas.” Licht ik hun dan maar toe.” Jaa! Dat was het!” Tom proest het uit van het lachen. “ik ga even naar de gang. Ben daar nog iets vergeten” zegt Tom hij verdwijnt de gang in. Ik kijk naar Bill die me dom aankijkt. Waarschijnlijk trek ik al een even dom gezicht. “Tadaaa” horen we ineens en Andreas springt de woonkamer binnen. “Andreas!” roept Bill blij en schiet recht uit de zetel naar Andreas. Na 5 minuten gek doen onder hun twee komt Andreas naar mij, ik zet me recht en we geven elkaar een knuffel. “Dat verklaart die 6e pizza denk ik wel?” vraagt hij me lachend “Ja tuurlijk.” Iedereen gaat zitten en begint aan een pizza.

We spelen nog een paar spelletjes en doen nog heel lang gek maar als we zien dat het bijna 5 uur ’s nachts is besluiten we naar bed te gaan. Ik ga dicht bij Bill liggen en na een kus te krijgen val ik al snel in slaap.

De volgende dag schrik ik me een ongeluk als ik zie dat het al 7 uur ’s avonds is. Wow, ik moet wel erg moe geweest zijn bedenk ik me. Als ik dan naast mij kijk verwacht ik Bill te zien maar die ligt niet meer in het bed. Voor de zekerheid leun ik toch maar even over de rand van het bed. Je weet nooit met Bill dat hij zo verstrooid was dat hij uit het bed viel. Met hem moet je alle mogelijkheden open houden. Ondanks zijn onhandige kantje is hij toch wel de meest perfecte jongen op de hele wereld.

Reageer (1)

  • VampireMouse

    ik ken elliot minor wel!!:P
    wist alleen niet hoe die noemen:P
    ze zijn vet cool (H)
    en deze quiz ook!
    verder!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen