Foto bij #3, Tyler!

Tyler ^

Ik stap af en Tyler loopt mee tot aan de deur. 'Ehh, bedankt voor het afzetten.' zeg ik, door de duisternis kun je mijn rode gezicht niet zien. 'Geen dank.' zegt Tyler. Wat ik niet verwachte is dat hij zich voorover buigt en me recht in mijn ogen kijkt. 'Ik zag je wel kijken onder wiskunde, toen je eruit gestuurd werd met Ellen.' zegt hij glimlachend, voorzichtig geeft hij een zoen in mijn nek. Ik kijk hem aan en wordt nog roder. Tyler neemt mijn gezicht tussen zijn handen en voorzichtig zoent hij me. Voordat zijn lippen de mijne ontmoeten sluit ik mijn ogen en zoen ik terug. Ik leg mijn handen om zijn nek neer en zijn handen glijden naar onder en rusten bij mijn middel. Na een minuut verlaten zijn warme lippen de mijne. Ik kijk hem aan en glimlach zacht. Tyler glimlacht terug en geeft een kusje op mijn neus. 'Zie ik je morgen?' vraagt hij lief. Ik knik en geef hem een zoen. Hij vertrekt en ik loop naar binnen.

Ik zie me vader op de bank zitten met Kyle die naast hem ligt, hij slaapt en mijn vader kijkt me aan. Ik knik hem gedag en draag Kyle mee naar boven, ik leg hem in zijn bedje en geef hem een zoen. Ik loop naar me kamer en grijp me mobiel snel tik ik over het toetsenbord en sms ik naar Ellen: ELLEN! Dit ga je nooit geloven! Ik heb met Tyler gezoent! xx Tess., ik duw op verzenden en ga in me bed liggen. Ik kijk naar het plafond en zie de dag zich weer helemaal afspelen. Ik zet me tv aan en kijk naar MTV. Ik schrik wakker als ik mijn mobiel hoor trillen, Ellen heeft terug gesmst': Goed gedaan schat! Vertel me morgen alles in geuren en kleuren! Xieje! xx El, ik glimlach en zet me mobiel uit. Voorzichtig val ik in slaap.

Papa maakt me de volgende morgen wakker, ik fris me op en kleed me aan. Ik fiets samen met Kate naar school, ze is vandaag heel stil. 'Kate is er iets aan de hand?' vraag ik haar bezorgt. 'Nee hoor! Trouwens ik heb gehoord dat je met me broer hebt gekust?' ze kijkt me lachend aan. Ik bloos en fiets door. 'Waarom fietste Tyler eigenlijk niet mee?' vraag ik verlegen. 'Hij heeft eerste uur vrij.' zegt Kate lachend. We zijn aangekomen op school, Ellen staat al klaar. Ik zit met Kate en Ellen samen in een klas. Cassidy en Amanda zitten bij Brandon en Bradley in de klas. Tyler en David zitten een klas hoger, omdat ze een jaar ouder zijn. Samen met Ellen en Kate loop ik de klas in, pas in de pauze zie ik Tyler weer. Samen met Kate en Ellen houd ik ons tafeltje bezet, Cassidy, Amanda, Bradley, Brandon, David en Tyler komen aangelopen. Tyler slaat zijn armen om me heen en geeft me een zoen op mijn hoofd. 'Volgens mij zit er een nieuw stelletje tussen!' zegt Brandon lachend. Tyler en ik kijken elkaar aan en ik bloos. 'Kan best, waarom ook niet?' zegt Tyler lachend. Hij komt naast me zitten en slaat een arm om me heen, ik leun tegen hem aan en ben super gelukkig. 'Als jullie maar niet gaan kleffen als ik erbij ben!' zegt Kate lachend. Tyler steekt zijn tong uit naar zijn zusje.

Bij de volgende les kan ik bijna niet opletten, ik denk de heletijd aan Tyler. Ellen weet dat ik aan Tyler denk en ze stoot me aan. 'Kijk uit, dadelijk worden we er weer uitgestuurd door die chagerijn!' zegt Ellen íets te hard. Kate begint heel hard te lachen, alweer wijst de leraar boos naar de deur Ellen, Kate en ik lopen de klas alweer uit. We beginnen alweer te lachen. Tyler zit in de klas tegenover me. Hij knipoogt naar me en ik lach naar hem. Hij steekt een blaadje op waarop staat:
Zie ik je zo?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen