Foto bij #2, Verleden naar het heden.

'Het was nog zo vers, alsof het gisteren was...'

Ik open de deur en loop naar binnen. Ik ga naast me vader zitten en sla een arm om hem heen. Beide zeggen we niets en we kijken naar de foto van mijn moeder. Ik zie het verleden steeds meer voor me, alle woorden en letters.. Die ik nooit zal vergeten.

Een zonnige dag, zoals vandaag, je zou zeggen dat wordt een geweldige dag. Maar dat is niet zo. Kyle en Colin stappen al de auto in, ik help me moeder nog met snoep in te pakken. Als iedereen in de auto zit rijden we naar een pretpark. Eenmaal aangekomen betalen we de entree en lopen we naar binnen. Het plezier blijft niet lang in de sfeer, want al snel ziet mama zwart voor ogen. Ze valt op de grond en me vader gaat naast haar zitten. 'Mama! Mama! wordt wakker!' gil ik hard. De ambulance arriveert snel en ze voeren mama af naar het ziekenhuis. Drie dagen daarna zit ik koffie te zetten voor oma, en papa belt aan. Ik open de deur en laat me vader binnen die aan het huilen is. 'Het gaat niet goed met mama...'

'Pap, we moeten nog eten, zal ik koken?' vraag ik lief aan me vader. Me vader kijkt me aan en glimlacht. 'Nee dat hoeft niet schat, ik bestel wel wat frietjes...' zegt hij en aait me over mijn wang.

Na het eten komen Amanda en Ellen, we maken elkaar op en lachen heel hard. 'David vroeg of we vanavond met Brandon Bradley en Tyler naar de film willen, ik heb Kate al gevraagd of ze mee wilde, maar ze kan niet. Cassidy gaat wel.. Gaan jullie ook mee?' vraagt Amanda hoopvol.
'Ja is goed!' zeg ik lachend, Ellen gaat ook mee.

Bij de bioscoop aangekomen gaat Amanda naast David zitten, Ellen naast Brandon, Cassidy naast Bradley en ik naast Tyler. Na de film gaan Amanda en David weg. Mijn vader smst dat ik naar huis moet komen omdat Kyle niet naar bed wilt als ik er niet ben. Tyler wilt me naar huis brengen. Verlegen spring ik achterop zijn fiets en sla mijn armen om zijn middel.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen