Foto bij ~ McFlurry or McLove? #3.

Bedankt voor de abbo's!
Ik ben super blij met jullie! Wat vinden jullie eigenlijk van het logo van de story?
Zet je mening maar bij de reacties.
~ 2e Chapter voor vandaag, jullie hebben geluk :').

Nee niet James, nee niet James, zeg me alsjeblieft niet dat het James is! ‘’Hoi Daan, new job?’’ vraagt hij grijzend als hij voor de counter komt staan. James is een klasgenootje van me, hij heeft wel iets goeds in zich maar in de klas is het echt een kleuter. Hij trekt aan paardenstaarten van de meisjes of knijpt in konten, zwaar irritant. Hij doet het ook vaak bij mij, smerig joch.
‘’Oh, hallo James. Zeg het is.’’ James keek even omhoog naar de lichtgevende posters die boven de ijsapparatuur hangen. Zijn blik ging van links naar rechts en weer van rechts naar links. Hij deed er sloom over om mij te irriteren denk ik. Ik bleef alleen beleefd omdat ik dan mijn baan kan behouden, anders had ik er nu allang iets van gezegd.
James is echt zo'n type waarvan je zou verwachten dat hij een grote mond heeft, maar dat lijkt alleen maar omdat hij meisjes pest enzo. Tegen jongens zou hij niets durven te doen. Snap je waarom ik me dood erger aan die jongen?
‘’Large patat met fritessaus.. medium cola light en.. een cheeseburger.’’ Ik liep naar achter om alles te regelen. ‘’Oh, en Daniëlla..’’ ik hoorde aan zijn stem dat hij iets ging doen om mij te pesten ‘’Je moet even je petje wat naar voren zetten.’’ De duivel, heeft hij dan helemaal niets anders te doen in zijn vrije tijd? Het liefst had ik nu mijn middelvinger naar hem opgestoken, maar ik negeerde hem.
Toen ik in de keuken was had ik toch maar even mijn petje wat rechter op mijn hoofd gezet. Ik pakte een ingepakte cheeseburger van de ijzeren plaat en liep naar de frites toe en schepte het bakje vol. Toen ik alles had geregeld legde ik het eten op zijn dienblad neer. Ik gun hem eigenlijk helemaal niets. Hij gaf me geld en liep de zaak uit.
Balen dat ik zo veel bekende hier tegenkom, gister al andere klasgenoten. Ik schaam me kapot in dit pakkie. Ik zag vanuit mijn ooghoeken de deur opengaan en ik zag hem. De jongen waarmee ik me zo bezig hield. Nooit gedacht dat hij terug zou komen. Hij liep naar mijn counter en glimlachte breed naar me waarbij is me warm voelde. Ik voelde me lichter en kreeg allemaal kriebels in mijn buik. Ik had me nog nooit eerder gevoelt bij een jongen. En ik wist zijn naam niet eens! Hij was het, ik was verliefd.

Reageer (3)

  • Beronica

    She's in loveee! En ik vind James niet aardig =( Ik lees gauw verder!

    1 decennium geleden
  • DietCoke

    Leuwwwk logoo, ik ken een jamesxD hij komt uit engeland en duwde mij en zijn zusjes steeds het water in xD

    1 decennium geleden
  • Spotgaai

    Het Logo is echt heel gaaf!
    Haha, misschien toch maar McLove(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen