Ik zit momenteel in Salou, dus er zullen minder hoofdstukken verschijnen. Ik heb er een paar geschreven en Anne gaat ze voor mij activeren (: Dus jullie hebben toch nog een paar hoofdstukken terwijl ik weg ben! Nog bedankt voor alle lieve en leuke reacties! (:

Oke wat heb ik nog meer nodig? Ik heb een koffer vol met t-shirts, korte broekjes, rokjes en jurkjes. Ik keek mijn kamer rond en zag de oplader van mijn telefoon liggen. ‘Die moet ik natuurlijk niet vergeten.’ Mompelde ik en ik gooide hem in mijn koffer. ‘Wat komt nog meer van pas in Spanje?’ zei ik hard op. ‘Praat je nou alweer tegen jezelf?’ hoorde ik mijn zus achter me zeggen. ‘Ach rot op.’ Siste ik. Ik ben echt blij dat ik aan dat programma mee mag doen, eindelijk wat tijd voor mezelf! Ik bedacht me ineens dat een bikini en zonnebrand ook wel van pas zouden komen in zo’n warm land. Ik stopte de laatste spullen in mijn koffer en liep toen naar beneden. Ik zette mijn koffer in de gang en liep de keuken in. Ik pakte wat te drinken en liet me op de bank vallen. Nog een kwartier en dan vertrekken we naar het vliegveld. Eindelijk ben ik dan verlost van al het gezeur! ‘Hier!’ zei mama en ze gooide mijn paspoort op tafel. Oeh ja! Bijna vergeten! ‘Dankje!’ glimlachte ik. ‘Ach geen dank. Ik wil er alleen maar voor zorgen dat je het land uit komt.’ Zei mama en ze liep weer weg. Natuurlijk, alsof er iets aardigs uit kon komen. Ik stopte mijn paspoort in mijn handtas en tot mijn verbazing lag mijn portemonnee er al in, iets wat ik zelf nog niet had gedaan. ‘Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik hem in je tas heb gedaan? Nadat ik er natuurlijk wat geld ingestopt heb.’ Glimlachte papa. Ik opende mijn portemonnee en zag dat er minstens honderd euro aan briefgeld in zat. ‘Dankje pap.’ Glimlachte ik. Misschien, heel misschien ga ik hier toch nog iemand missen.

Reageer (8)

  • Barnes

    @Ardjan Je moet je ook kunnen legitimeren --'

    Maar ik ga verder lezen ;D

    1 decennium geleden
  • ardjan

    het is alleen misschien een beetje vreemd dat als je naar spanje gaat je je paspoort meeneemt, spanje hoort ook bij de Europese Unie :S maar voor de rest schrijf je echt heel goed! snel verdurr!

    1 decennium geleden
  • Noorhelm

    Leeuk geschreven!
    Hha het gaat wel net omgekeer dbij mijn ouders, maar mijn zus is heel geloofwaardig. Hha. Nice geschreven!
    xx

    1 decennium geleden
  • bieb3rauhl

    <3

    1 decennium geleden
  • Allicia

    Verder! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen