Foto bij Hoofdstuk 1.

verder gaan? reageer maar, veel lees plezier ! x

nou hee, mijn naam is Melissa. Mij is dus iets overkomen wat niet veel meisjes overkomen. Naja in het kort: Ik ging op vakantie naar de Bahama's. Ja en wie kom je daar tegen? Justin Bieber, maar het beste komt nog.. Ik haatte hem.
Oke ik zal mijn verhaal vertellen van hoe het ging.

De dag van vertrek..
Ik was helemaal gestresst, we zouden vertrekken over ene half uur en jahoor ik moet dus me tas nog in pakken. Ik had de avond voor het vertrek geen zin gehad. Ik zat alleen maar op twitter. Naja ik was dus haastig opzoek naar me oordopjes. Oke nu moest ik dus nog me koffer inpakken. Ik pakte snel wat shortjes, me bikini, wat topjes, maar shirts, een vest, en schoenen en slipper als die shit.
Toen hoorde ik opeens me moeder roepen.. Ik moest opschieten.
Ik propte snel wat spullen in me koffer en rende naar benden met al me spullen. Uiteindelijk had ik wel me oordopjes gevonden.
We wilde instappen, maar ik zei heel hard: ' NEEE STOP !'ik was me BlackBerry vergeten.. Dus die pakte ik snel. Even snel in me Ping naam zetten : op weg naar schiphol. Dus we reden weg. Snel opende ik nog even Twitter en tweete: oke daar gaan we dan op naar schiphol, bahama's here we come. ' send '
En daar gingen we dus.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen