Aurora Solis Jackson

Alice trok de rits van een paars jurkje dicht en trok me naar de spiegel. "Perfect.", zei ze hyper. Het zal eens wat anders zijn. "Alice? Kun je me bevrijden? En iemand anders gaan martelen?" Alice keek beledigd. "Nou ja, ik moet zo ook nog met Charlie en daarna met Bella de kleding doorpassen." Ze trok mijn jurkje uit en hing het op een haakje. Ik trok vlug mijn spijkerbroek aan en liep de kamer uit voor Alice zich nog kon bedenken om aan mijn haar te gaan zitten wriemelen.

"Hey Bella.", zei ik toen ik me op de bank liet vallen. Ze was hier tegenwoordig ongeveer 24/7. "Hey, ik ga zo nog even naar Forks, ga je mee?", vroeg ze. Eerlijk gezegd was Bella de aardigste van de Cullens vond ik. Alice was hyper, Rose was, nouja, Rose en Esmé was een geweldig, maar meer mijn moeder dan een vriendin. Wel een veel betere moeder dan mijn eigen moeder.

Ik lachte me dood toen een stel duidelijk autoverslaafde naar Bella's auto staarde, een foto wilde maken en zich afvroegen of Bella misschien een crimineel ofzo was. Ik had hen graag vertelt dat haar verloofde een overbezorgde vampier was die nog liever zelfmoord pleegde dan haar iets te laten overkomen, maar ik hield mijn mond en lachte zachtjes.

Toen we terug kwamen moest Bella aan Alice's kleding-doorpas-marteling geloven. Maar de jurk was wow. Hij paste Bella perfect en ik wilde m bijna zelf hebben. Ze keek me zielig aan toen Rose erbij werd gehaald om ook nog een keer haar haar te doen. Ik zei niks en lachte alleen maar. Toen ze eindelijk weer haar eigen kleren aan had was het tijd voor haar om naar huis te gaan. Ik vond het jammer en hoopte dat ik kon slapen, want de rest van de Cullens zou vannacht nog doorgaan met voorbereidingen. Gelukkig was ik zo moe dat ik bijna direct in slaap viel.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen