Foto bij Stockholm Day 1: City trip part 2

Aangekomen in de stad stappen we uit de bus. 'Oké, allemaal even luisteren' roept de groepsleider. 'Ik wil dat jullie hier rond zes uur weer zijn! Veel plezier!' gaat hij verder. Met de groep lopen we naar een groot plein. 'Dylan, Dio! Zullen we gaan eten ik heb honger' zeur ik een beetje. 'Ja ik ook' zegt Dylan. 'Oké dan ga we eten' zegt Dio. Samen lopen we een restaurant binnen en gaan aan een tafel zitten. De ober komt aangelopen en vraagt in het Zweeds 'Wat mag het zijn?'
Niet begrijpend kijken we hem aan. Hij zucht en loopt naar een andere ober. Terwijl de ober praat met die andere ober zitten Dylan en Dio in een reis foldertje te kijken. Ik heb geen idee waarover ze het hebben. Verveelde zit ik op m'n Blackberry te kijken als ik in mijn oog hoek een jongen naar me zie kijken. Hij glimlacht als hij door heeft dat ik hem door heb. Ik zwaai met m'n vingers naar hem en bijt een beetje op mijn lip. Natuurlijk weet ik wel dat ik het beter niet kan doen, een zweedse jongen versieren maar nou en. Met Dylan en Dio alleen maar een beetje dingen lopen bekijken is ook niks. En ik hoop zeker dat er een skatepark is, dan kan ik wat aan m'n skaten doen. Alles verloopt nog niet zo goed met sommige stunts. Maar even terug naar die jongen. Man wat is hij lekker. Blijkbaar is hij al klaar met eten en staat op van zijn tafel. Snel pak ik een papiertje en schrijf daar mijn nummer op. Hij loopt langs en ik steek mijn hand uit waar het blaadje in zit. Als hij het aan heeft gepakt knip oog ik naar hem.

Het is nu 6 uur en we zitten weer in de bus terug naar het hotel. Nadat we hadden gegeten in het restaurant zijn we in de stad gaan kijken wat er allemaal was. Natuurlijk heb ik een skate winkel gevonden. Waar ik twee paar schoenen heb gekocht. Etnies en Vans, ook nog een paar nieuwe wieltjes. De jongens wilde natuurlijk historische dingen bekijken en we hebben door een bos gelopen. De volgende keer als ze dat doen neem ik m'n board mee. Maar eerst eens die leuke jongen uit het restaurant bellen.

Wat vinden jullie van het verhaal?

Reageer (1)

  • Groningen

    echt zo super vette story zo verslaafd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen