Aurora Solis Jackson.

Tegen mijn verwachtingen in was het heel gezellig bij de Cullens. Iedereen was druk bezig met de bruiloft en ik wilde helpen, maar dat was me verboden door Esmé. En zielig kijken hielp niet, dus ik verveelde me dood. Ik lag de hele dag op bed tijdsschriften te lezen die Alice voor me kocht en na een week besloot ik nooit meer enige tijdsschrift aan te raken. "Hey.", zei Bella. "Hey, hoe gaat het met de voorbereidingen?", lachte ik. "Ik geef nog steeds de voorkeur aan Vegas, maar Alice vermoord me, brengt me tot leven en vermoord me weer, een miljoen keer, als ze dit niet mag organiseren""Moet ik medelijden hebben?", vroeg ik onschuldig. "Ja.""Sorry, staat niet in mijn planning."Bella lachte. "Heb je zin om iets anders te doen?""Zoals wat?""Je zult wel zien..."

"La Push.", zei ik blij. "Yup, ik wil hier nog heen zolang ik Edward en Alice kan omzeilen en ik dacht dat jij het ook wel leuk zou vinden.""Edward is echt overbeschermend hè?",zei ik. "Hoezo dat?""Hmm, ik weet het niet. Kijk naar je auto.", zei ik droog. Bella lachte. "Kom."

We liepen over First Beach. "Hey kleine.", zei Embry terwijl hij me optilde. "Hoor je niet onder toezicht te staan van de dokter?""Serieus, doodgaan van verveling is ook niet moeilijk als je niks mag hoor.", zei ik. "En wil je me alsjeblieft weer op de grond zetten. I'm more the down to earth type of girl." Embry zette me weer op de grond. "Hey Bella.", zei hij iets minder enthousiast.

Ik vond het heerlijk om weer op het strand te zijn, tot ik werd gebeld. Door Edward. En ik was ook nog zo dom om op te nemen. "Aurora, kun je me uitleggen waarom Alice jullie niet kan zien?""Daar is een goeie verklaring voor en hij is niet moeilijk te raden.", zuchtte ik en ik hing op. Irritantje. "Wie was dat?", vroeg Bella. "Edward.", zuchtte ik. "Hij is niet blij.""Viel te verwachten."

Reageer (3)

  • Oblivisci

    xD

    1 decennium geleden
  • Emrys

    Lowllz Ed laat ze wat lol hebben :3

    1 decennium geleden
  • VampierTwins

    snel veder (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen