'Trek fatsoenlijke aan alsjeblieft.' hoor ik mijn vader zeggen.Zuchtend loop ik de trap op en trek ander schoenen aan.En dan..op naar school..

Op school kijk ik door de kleine glazen heen die in de deuren zitten en zie allemaal kinderen die ik ook voorbij zie komen langs mijn huis. Ik glimlach, binnenkort zat ik ook in deze lokalen, meer jutsu's leren, meer technieken, vrienden proberen te maken en meer. We lopen langs een lokaal waar het erg kleurrijk is en van allerlei soorten machines staan. Hadden ze hier ook normale lessen? Was dit dan iets van handenarbeid?

Pap, mam en ik lopen nadat we hebben geklopt de deur door en nemen plaats op een stoel tegenover de directeur. We groeten elkaar en schudden de hand.Een gesprek vind plaats en later na worden de contracten getekend. 'Zo, Junya, wanneer kom je onze school vergezellen?' Glimlacht de man, die dus blijkbaar Jiraiya heette, naar me. Ik kijk naar mijn ouders en denk even na. 'Komende maandag?' Zeg ik onzeker en glimlach dan. 'Ja, dan kom ik zeker!' Zeg ik vast besloten. We schudden elkaars handen weer en nemen afscheid.

Maandag was het zo ver, dan startte voor mij een nieuw leven.

Alleen een niet geweldig leven, nu wens ik dat ik gewoon thuis op dat verrekte stukje grond was gebleven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen