Ik begin te stralen en kan haast niet wachten.Een geweldige tijd staat me te wachten.En als de jongeman die buiten stond ook op de school zit waar ik heen ga, "ken" ik tenminste al iemand!

Het zal geweldig worden daar^^..



Althans..dat was wat ik toen dacht,..Toen wist ik nog niet wat er zou gaan gebeuren wat ik nu weet.

De bel gaat bij huize Gaioh. Junya rent haar kamer uit, naar de voordeur toe om open te doen. Halverwege de trap stopt ze, haar moeder heeft al open gedaan. Ze duikt zo ver mogelijk in om te zien wie het is. Daar staat de man, die er toch ouder uit ziet en rare ogen heeft. De man legt uit waarom hij aan belde terwijl Junya's moeder de deur probeert dicht te maken.

Junya pov.:

Ik zie dat mam de deur probeert dicht te maken en bedenk wat er zal gebeuren als ik nu naar beneden zou komen. Zachtjes sta ik op en doe op de trede waar ik al op sta alsof ik al kom aan rennen en ren dan verder de trap af. Gespeeld verbaasd draai ik me om naar mam en probeer te kijken wie er staat. 'Wie is daar mam?' 'Niks, door lopen.' Dreigt ze me met haar blik. 'Nou, dag dan maar.' Zegt mam bot tegen de man die ik via het raam had gezien en knalt de deur dicht. Mam draait zich om en kijkt me minachtend aan, maar loopt alsnog door. Snel ren ik de trap op naar mijn kamer, schuif de gordijnen weg en kijk uit het raam, maar hij stond er al niet meer..

Reageer (2)

  • Aristocrat

    Scary =D
    omgawsh,
    kheb hier niet veel te vertellen XD
    lol, kben zo inspiloos voor reacties XD
    Maar volgende<3(K)xx<3

    1 decennium geleden
  • xMYxAxDEVILx

    verder plzzzz

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen