'Haal me hier aub weg!' gebaar ik met mijn lippen.Hij kijkt me raar aan.Snel pak ik lippenstift en schrijf zo zodat hij het kan lezen neer op t raam. 'help me'

Onbekende pov.:

Ik wens de kinderen nog een fijne dag, pak mijn eigen tas in, sluit het lokaal af en vertrek naar buiten. Na een vijftal minuutjes kom ik weer langs het huis waar een echtpaar woont en bekend staat dat niet naar buiten komt. Velen zeggen dat ze wel een kind of kinderen hebben, anderen weer niet. Ik blijf een tijd voor het raam staan en kijk verbaasd als er plots een jonge vrouw voor het verschijnt. Zo kijkt zij ook terug naar mij en zwaait dan met een mooie glimlach. Glimlachend zwaai ik terug. Dan in een opwelling begint ze te praten en kijkt wild om zich heen. Met lippenstift schrijft ze wat op het raam, schuift het gordijn snel dicht en dat was het dan voor zover. Ik lees wat ze op het raam schreef: "Help me."
Ik trek mijn wenkbrauwen op en bedenk me of ik moet aan bellen.

Junya pov.:

Snel schuif ik het gordijn dicht en plof neer op mijn bed. Mam komt naar binnen en kijkt me met vochtige ogen aan. 'Junya? Vind je het erg als ik binnen kom?' 'Je bent toch al binnen..Dus wat moet je?' Oke, misschien was ik nu wat erg grof, maar ik ben pissig op deze mensen. 'Ik heb het er met papa over gehad en..we laten je gaan..Maar pas volgende week.' Zegt mam zacht. Ik begin te stralen en kan haast niet wachten. Een geweldige tijd staat me te wachten. En als de jongeman die buiten stond ook op de school zit waar ik heen ga, "ken" ik tenminste al iemand! Het zal geweldig worden daar.

Althans, dat was wat ik toen dacht,..Toen wist ik nog niet wat er zou gaan gebeuren wat ik nu weet.

Reageer (2)

  • Aristocrat

    ONEEE_CHANNNNN~~!!!!!
    *steelt Mad terug*
    (zip)
    AHAHA XD
    Ik ben melig :3
    Please nextiesss<3
    kben er ook al mee gestopt XD
    Mensen zijn gewoon ***
    punt uit :Y)
    But I love it ;)
    (K)(H)ShadowMorbid<3

    1 decennium geleden
  • VampiresS

    NOEEESSS!
    jij niet mogen stoppen!
    jij verder moeten gaan:Y)
    dus snel verder!
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen