Een hele tijd blijf ik buiten en rook nog 2 sigaretten op en loop dan naar binnen toe naar mijn slaapkamer en val als snel genoeg in slaap.

De volgende ochtend word ik wakker door het licht dat op mijn gezicht valt. Knipperend open ik mijn ogen en merk dat ik spierpijn heb. Moeilijk kom ik overeind, stommel naar de badkamer, spoel me af en kleed me om. Ik lijk een eeuw bezig te zijn met mijn föhn te vinden die ergens tussen de rommel in de badkamer kasten ligt. Uiteindelijk heb ik dat verrekte ding gevonden en begin mijn haren droog te föhn -wat al bijna niet meer nodig is. Daarna breng ik make-up op, zoek mijn Deo die ik op spuit net als een fijne parfum en besluit dan om mijn haren in een klem te doen. Terug in mijn slaapkamer zie ik hoeveel zooi er wel niet ligt. En aangezien ik nu toch geen zin heb om te trainen ga ik maar op ruimen.

Af en toe kijk ik naar buiten en zie mensen van mijn leeftijd, jonger en ouder op de fiets, motor, te voet of scooter naar school toe gaan. Mensen in de auto's die gaan werken en chagrijnig kijken naar de kinderen die zich haasten om naar school te gaan. Zuchtend ga ik weer verder met opruimen en vind een paar leesboeken terug. Netzoals mijn zonnebril, wat geld en een uitgedroogd flesje nagellak. En dan ook nog een berg stof.Ik dribbel de trap af naar beneden, pak de stofzuiger, slenter weer naar boven en zet de stofzuiger met een knal neer. 'Itai!!Dammit!' Krijs ik en trap de stofzuiger van mijn voet die nu rood is. Pijnlijk strompel ik naar mijn bed, plof erop neer en bekijk mijn teen. 'Godverdomme klote stofzuiger. Dammit.' Grom ik als ik zie dat er onder de grote teennagel bloed sijpelt. 'Mam!' Krijs ik zo hard mogelijk terwijl ik naar mijn nagel blijf kijken en er op druk.Pijn schiet door mijn voet heen en bijt op mijn lip. Mam komt de kamer binnen en rent meteen weer naar onder toe.

'Je bent ook veel te slordig, jij..' Zeurt ze weer terwijl ze het bloed weg veegt en er een verbandgaasje om heen doet. 'Ja ja..Nou dankje mam, en ik ga vandaag niet trainen.' Zeg ik snel om alles duidelijk te maken. 'Kan ook niet, je vader en ik moeten straks weg..' 'Waarom mag ik nooit mee?! Ik ben 15, mag niet van ons erf en heb geen vrienden!! En weet je? Dat komt verdomme allemaal door jullie! Laat me godsamme naar een school gaan! Een school waar de kinderen uit dit dorp ook op zitten!!' Gil ik en adem even in en uit. 'Verdwijn..Ik kom pas mijn kamer uit als ik naar die school mag..' Grom ik en trek mijn benen tegen me op.

Reageer (2)

  • Hopefulness

    lolo!!!
    AHAHA XD
    Nagellak T_T
    Kill the bottle!!! *evil twitch*
    omgawsh *gaat andere quizzen snel lezen*
    (K)Shadow<3333

    1 decennium geleden
  • LifelessChou

    uitgedroogde flesjes nagellak.. dat heb ik nou ook altijd >.<

    snel verder
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen