Het moet een vrolijke boel blijven en dat zal niet lukken, zouden alle doodsdoeners mogen helpen. Nee, het wordt mijn bruiloft en die van Draco, bijna vergeten

Helaas smaken die weense ringen niet zo lekker als verwacht(het smaakt naar een cakje en niet een soort koekje) Ach ja, dat hele boek staat vol met recepten, dus meer dan genoeg om nog te maken.
Ik moet vandaag werken van 5 tot 9 uur(of langer), dus ik activeer het hoofdstuk nu alvast. Veel plezier ermee en bereid je voor op shocking dingen, want bij hoofdstuk 80 wordt het gaaf(haha, ik weet het al en jullie niet)xD

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • BitchBadAss

    Omyfuckinggod bella kent liefde die laatse kunnen exht niet van bella zijn en geloof me een echte bellatrix laat geen liefde zien

    7 jaar geleden
  • Korsakoff

    Dat laatstenk kunnen haast geen woorden van Bella zijn! Zon moorddadig iemand en dan die woorden? Echt heel mooi dat je dat zo hebt gedaan, een André kant van dooddoener Bella.

    1 decennium geleden
  • AngelLove1

    wow..... dan krijg je te horen dat de meest gestoorde persoon je moeder is ..:8 dan baal je XD ik zou echt zo daar staan van : WTF?!

    1 decennium geleden
  • MyDreamCloud

    heerlijk werkelijk belatrix als moeder en dat krijg je even te horen in een ademteuk en weetje volgensmij dee ze aardig, Help ik word gek!

    1 decennium geleden
  • PhysioQ

    Die krijgt een lekkere klap.

    Bellatrix als je moeder met haar mooie detail verhalen
    Wat wil je nog meer;)

    Snel verder(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen