Foto bij Part 15

02-06-2011


“Oh my god,” Ik trok het deken over mijn hoofd en drukte mijn gezicht in het kussen. “Ik dacht dat je niet moest werken vandaag,” mompelde ik onder de dekens in de hoop dat hij dat stomme alarm zou afzetten. “Ik ben van wacht, ze hebben me nodig,” Het bed veerde op en ik zag hoe hij zijn broek en shirt aantrok.

“Ik weet niet hoe laat ik terug kom, hangt er van af hoe erg de brand is.” Hij boog zich voorover en kuste mijn lippen. “Wees voorzichtig,” zei ik zacht. Ik hoorde niet veel later de voordeur met een klap dichtgaan en zag door het raam naast het bed dat hij de straat uit reed. Ik staarde met nog steeds de slaap in mijn ogen naar de wekker. 02:30

Slapen zat er voorlopig niet meer in. Ik strompelde het bed uit en vond Jenny voor het raam waar ze naar de oprit zat te staren. Jay had haar vast wakker gemaakt. “Heeft hij jou ook wakker gemaakt Jenny?” Ik klonk altijd heel onnozel als ik tegen Jenny praatte. Alsof ik het tegen een klein kindje had. Toen ik terug naar boven liep met een glas water volgde ze me en kwam bij op bed liggen. Het was haar gewoonte niet, maar misschien wist ze wel dat ik nu gezelschap nodig had.

Ik pakte mijn laptop en opende mijn mails. Tijd om Bill een mailtje te sturen.

‘Dear Billy!
Ik kan het echt nog steeds niet geloven! Het lijkt wel eeuwen dat ik jullie gezien heb! Meer dan een jaar is natuurlijk ook wel heel erg lang! Ik vind het nog steeds zonde dat we onze contact verloren hadden sinds we vertrokken waren, maar ik ben zo blij dat ik jullie terug heb gezien!

Als jullie terug zijn moeten we –Taylor wil jullie ook terug zien- afspreken en bijpraten. Ik wil alles weten wat er in de tussentijd is gebeurt. Bel me maar wanneer je maar wilt.

Love, Emma

PS: Mail maar terug in het Duits, mijn schrijven is er namelijk nog meer op achteruit gegaan ^^` ‘

Reageer (2)

  • TokioDrift

    Snel verder! (:

    1 decennium geleden
  • Assje

    (Y) (Y) (Y)
    (H) (K)
    -xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen