Sorry dat ik al heel lang niet heb geschreven, maar ik ben druk met stage en werken enz. Ik beloof dat ik jullie nu minder ga verwaarlozen <3

Anne-Rose


2 dagen later.
Vandaag beginnen mijn examens, dus de aankomende dagen zijn mijn dagen niet anders dan eten school eten school, naar huis, leren, eten, leren en slapen. Ik had goed geleerd al voor mijn examens dus ik vond ze best wel makkelijk. Ik zou volgende week donderdag uitslag krijgen of ik nou geslaagd was of niet. Maar ik ging er na deze examens wel uit dat ik zou slagen.

1 week later.
Mijn examens zaten er al weer op en ik was nu al bezig om mijn spullen te pakken voor Engeland. Een vrijdag gaat mijn vliegtuig om 4 uur ’s middags. Ik kreeg al kriebels in mijn buik als ik er aan dacht. Vandaag ging ik ook weer lekker een keertje shoppen met Kristel en Lisa. Laatste keer shoppen in Nederland. Daarna lekker in Londen. Om half 2 zouden Kristel en Lisa me op komen halen met de auto. We gingen ook lekker een fruitcocktail halen. Na heel veel winkels later gingen we alle 3 met heel veel tassen aan onze armen weer de stad uit, richting de supermarkt. Vast de boodschappen halen voor mijn geslaagdenfeestje en afscheidfeestje. Toen ik thuis kwam was ik een beetje met Rex en Twister aan het spelen, en later weer eten en tv kijken en slapen. Hoe eerder ik naar bed ging hoe eerder het de volgende dag zou zijn en hoe eerder het dus vrijdag zou zijn. Dinsdag heb ik niet echt veel gedaan, beetje de laatste dingen regelen voor vrijdag en ik had nog een keer gebeld met die vrouw in Engeland van mijn huisje. Ze hadden het al helemaal klaar gemaakt zo dat ik er gelijk in kan een vrijdag. Woensdags moet ik werken. De laatste keer, ik kreeg ook een soort van afscheidsfeestje in het dierenpark. Ik ga mijn beestjes hier wel missen, en mijn collega’s. Ik heb hier echt een geweldige tijd beleefd en zoveel geleerd. Zonder hun zou ik niet eens naar Engeland kunnen. Donderdag zat ik de hele dag in spanning. Als ze je voor 1 uur bellen ben je gezakt en na 1 uur ben je geslaagd. Maar als ze al heel vroeg klaar zijn met het bellen kun je ook al ben je geslaagd nog voor 1 uur gebeld worden. Om 10 voor 1 ging de telefoon. Ik hoopte zo dat ik geslaagd was. ‘Hoi Anne-Rose, ik heb je uitslag.’ ‘Hoi, nou vertel!’ ‘Ik wil je vanmiddag op school zien, want je bent geslaagd. En ik hoorde dat je morgen naar Engeland gaat, dus hebben we jouw diploma uitreiking vanmiddag al.’ ‘Oh yes, geweldig! Dankuwel. Is goed, tot vanmiddag.’ ‘Tot vanmiddag, doei.’ ‘Doei.’ Ik legde de telefoon neer op de keukentafel en rende een rondje in het huis. ‘Yeeeeeeesss.’ ‘Wat is er Anne-Rose,’ vroeg mijn moeder. ‘Ik ben geslaagd en ik heb vanmiddag al mijn diploma uitreiking, dus we moeten straks naar school.’ ‘Oké gelukkig. Nou ga je klaarmaken over een uurtje vertrekken we.’ Ik rende de trap op en douchte in een snel tempo en maakte me snel klaar. Er zouden toch niet veel mensen zijn dusja waarvoor zou ik me dan helemaal mooi gaan maken? Juist voor niemand. Binnen een half uur was ik klaar dus besloot ik maar vast alles klaar te gaan zetten voor mijn party en iedereen te gaan bellen. Ik had verder nog niemand verteld over dat ik morgen weg zou gaan. Dat zou ik als verrassing gaan vertellen. Kristel en Lisa zouden toch niks zeggen en mijn ouders namen me niet serieus genoeg en hadden daarom niks tegen familie gezegd.

Reageer (4)

  • MCourtois

    Mooi !

    1 decennium geleden
  • xBarcelona

    Snel verduuuuuur(flower)
    lovee it<3

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    i love it <3

    1 decennium geleden
  • Wiara

    waaah! snel verder(yeah)
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen