Foto bij 13.

Bill nu.

(Er is even een dikke tijdsprong van 2,( jaar,dus bill en tom zijn nu 16,bijna 17 & robyn 15,bijna 16 =D)

Tom pov:
Geergerd gooi ik mijn papieren van school ergens tegen de muur waardoor ze achter alle andere rotzooi verdwijnen.Bill komtook mijn kamer binnengelopen en trekt een wenkbrauw op als hij mij zit zitten.Hij is onlangs met een nieuwe stijl begonnen,en het is ferm wennen,hij heeft zijn haren nu in stekeltjes en een paar plukken haar voor zijn ogen,en ik denk een halve potlood op zijn ogen.. Ik vind het nog iedere keer vreemd als ik hem met make up zie,ik vind het niet slecht,het staat hem wel,maar het is ongeloofelijk wennen.. Ook heeft hij onlangs een tattoo laten zetten,het logo van onze band,tokio hotel,We hadden er nooit van durven dromen dat het echt werkelijkheid zou worden,maar toch is het zover gekomen,ik had nog steeds dezelfde stijl,dreads en oversized kleding en altijd een pet op mn hoofd.. Wanneer komen georg en gustav? vraag ik aan bill terwijl ik mijn gitaar alvast in mijn koffer steek.Georg en gustav waren de andere bandleden,georg deed de bass gitaar en gustav zorgde dan weer voor de drum. Die zouden 5 min geleden hier geweest moeten zijn. mompelde bill geiriteerd.plots gaat de bel en ik en bill lopen alle 2 gauw naar onder.we namen afscheid van mam en zette elk een dikke zonnebril en pet op ons hoofd,die zoude we straks goed nodig hebben,want de band was niet redelijk onbekend gebleven.wat dus ook veel papparazi opleverde..
We liepen beide naar buiten en begroete georg en gustav en liepen met ons vieren de gigantische tourbus in.Na de gebruikelijke speech en zever van waar we allemaal naar toe gingen van david,onze manager.begon de bus te rijden,de eerste stop was een concert in berlijn.hopelijk zijn er een paar lekkere grieten! grijnsde ik,wat me een stomp tegen mijn arm van bill opleverde. Tom! mompelde hij verontwaardigd,maarja wat wil je,er zijn er zoveel,zomaar voor het grijpen! op dat punt waren ik en bill heel anders,hij was meer het romantische type,ik de gast met heel veel one night stands.Gustav was gelijk bill,het romantische verlegentype,en georg had zowat mijn trekken,maar niemand kon tom,de sexgod verslaan!


Robyn pov:

Zuchtend stond ik voor de spiegel,het is de eerste keer dat ik mij echt eens tegoei bekijk want ik kon nooit zien wat ik graag zaag,alleen een lelijk dik kind.De laatste 2 en een half jaar ben ik al veel veranderd , maar ik ben toch niet helemaal tevreden.. mss dat het door het pesten van vroeger komt,maar ik vind mezelf absoluut geen mooi meisje,ik ben heel wat afgevallen en bruiner getint,en heb geen beugel meer,maar toch,veel is er niet aan mij..Ook qua karakter ben ik fel veranderd,vroeger was ik vrolijk,hyper en probeerde in alles iets positief te zien,zolang ik mijn vrienden maar had,maar van hun hoor ik bijna niets meer.. sinds mijn leuke gsm kapotis gegaan heb ik hun nummers niet meer,en op msn zie ik ze nooit meer..Ik kijk nog even in de spiegel om mezelf met mijn uiterlijk te confronteren en neem dan een besluit.Ik draai mij rechtstreeks om en loop de badkamer deur uit,naar onder toe.Daar zoek ik mijn spullen bijeen en pak mijn jas. Mam,ik ben even weg! roep ik zo hard ik kan. Wat ga je doen? kreeg ik als antwoord terug. Alles veranderen! schreeuw ik over mijn schouders,mam antwoord nog iets,maar ik had de deur al achter mij dichtgetrukken en liep met een vastberaden uitdrukking verder! Ik zal niet langer het lelijke eendje zijn,dacht ik nors,vanaf vandaag word ik ook eens een mooie zwaan!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen