Robyn pov:

Met een diepe zucht sta ik voor de voordeur.ik kijk nog een keer rond,en loop dan met mijn koffers naar buiten.Er staan niet veel mensen die afscheid nemen,enkel wat collegas van mijn moeder en de 2 van de belangrijkste mensen uit mijn leven.Bill en tom.De laatste week waren er al veel tranen gevloeid en moeilijkemomenten geweest,maar dit moment zou de ergste worden.. Mijn koffers worden door een of andere man in de taxi gezet en mijn moeder neemt afscheid van haar collegas en regelt nog de paar laatste dingen.Met rood doorlopen ogen en opzwellende tranen loop ik naar bill en tom toe. Laat alsjeblieft veel van jullie horenSnik ik zachtjes Bill en tom knikken en ik geef tom een dikke knuffel en loop dan naar bill. ook hem geef ik een dikke knuffel. Robyn,kom je ? We moeten echt nu vertrekken! hoor ik mijn moeder roepen. Met nog een laatste blik op bill en tom stap ik in de auto en dan vertrekt de auto en rijden we steeds verder weg van hetgene waar ik zielsveel van hou,dan draaien we de hoek om en dat was de laatste blik op mijn allerbeste vrienden,die ik waarschijnlijk bijna nooit meer zal zien..


Bill pov:

Het moment was nu echt voorbij,de laatste blik op de voorbijrijdende auto,die de hoek omreed was echt pijnlijk.En het erge nog,ik heb haar nooit verteld hoe ik werkelijk over haar denk,wat ik voel.. En dat zal waarschijnlijk ook nooit meer kunnen..Zachtjes veeg ik de traan die uit mijn ooghoek geglipt was weg en draaide me om om samen met tom trg naar huis te lopen. Het komt wel goed bill,we zullen haar heel vaak bellen enzo.. hoorde ik tom mompelen,maar ik kende hem goed genoeg om te weten dat hij het zelf amper geloofd..


Robyn pov:

Ik ben nu al 2 weken in belgie,en het bevalt me nog steeds geen klote..
De school is hetzelfde , ik word er gepest om hoe ik er uit zie,maar nu heb ik mijn beste vrienden zelfs niet om me sterk te houden.
Er was totaal niks te beleven hier,en er was maar een meisje waar ik redelijk mee kon opschieten,ik kon haar een vriendin noemen,maar niets is hetzelfde als de vriendschap die ik met bill en tom heb..
Zuchtend open ik de deur en dump mijn tas in de eerste de beste hoek die ik tegen kom. Ben thuis mam! roep ik vermoeid door de hal.Met een hoopvolle lach komt mijn moeder afgelopen, wel hoe was je dag liefje?vroeg ze. met een opgetrokken wenkbrauw keek ik haar aan,dat ze zoiets nog vroeg,het was elke dag hetzelfde en ik haatte het hier kapot,dat wist ze goed genoeg. Blijkbaar zei mijn blik genoeg want ze glimlachte verontschuldigen naar me en nam mijn tas op om waarschijnlijk naar mijn kamer te brengen.. Wat kon het mij ook boeien..
Zuchtend liep ik naar de frigo en nam wat te drinken. Robyn! er praat iemand tege je op msn! riep mijn moeder van bovenaf. Boeie' mompelde ik in mn eigen en bleef op mijn luie kont zitten. Het is tom! Riep mijn moeder opnieuw. In tegenstelling tot net vloog ik direct van de zetel af en liep op mn snelste naar boven.Voorzichtig liep mijn moeder mijn kamer uit en sloot de deur zachtjes achter haar.
Ik opende het gesprek van tom en begon meteen te typen.
TomK. zegt: yoo! alles goed daar?
Robyn zegt:bwaa,het moet wel hea,en daar?
TomK. zegt:Same here,nog iets spannend beleefd?
Robyn zegt:Nope,jullie? Hoe ist met bill?
TomK. zegt:ook niet,en met bill ist ook wel goed..
Robyn zegt:Ohw fijn..vind het echt klote dat mam moest verhuizen x(
TomK. zegt:Nya wij ook.. Mr kmoet alweer door.. Mam moet ergens naar toe voor haar werk voor 3 dagen en ik en bill moeten bij ons bomma gaan slapen,weey feestje!-_-
Robyn zegt:Dow,jammer =( en haha xD veel plezier bij je bomma =P
TomK. zegt:Niet grappig! het is daar zo ouderwets! xP Mrja.. bye, en je hebt de groetjes van bill =D
Robyn zegt:Haha sukkel ! en doe de groetjes terug!
TomK.zegt:owke,bye X
Robyn zegt:Bye x
TomK. heeft zich afgemeld~

Zuchtend zet ik de laptop uit en ga mij douche om daarna weer een lekker potje te vervelen.. God ,wat is mijn leven hier toch interessant-_-..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen