Foto bij - Samantha and Justin 01

'What ya doing to me?' Zuchtend staar ik naar een foto van Justin. Na al deze jaren begrijp ik nog steeds niet waarom hij me zo aanspreekt. Toen hij nog niet bekend was, en ik voor het eerst zijn filmpjes op youtube zag was ik op slag verliefd. Mijn vriendinnen maakte ik wijs dat hij met me ging. Toen hij echt bekend begon te worden, geloofden ze me niet meer. Natuurlijk was het niet waar, maar dat was ook al vijf jaar geleden. Nu ben ik pas geleden 16 geworden en Justin is al 18.. Wat gaat de tijd toch snel. Jammer genoeg gaat hij met Selena. Hij wil niet over zijn privé leven praten, maar het lijkt me vrij duidelijk. Al de foto's waarop ze aan het zoenen zijn.. En dit meisje, zal nooit een kans krijgen.. Mijn gedachtes worden abrupt verstoord.
'Justin, is het waar dat jij en Selena elkaar niet meer zien?' Mijn hoofd draait zich om. Met een raar gevoel in mijn maag kijk ik naar de televisie. Justin draait ongemakkelijk en slikt. 'Ik heb haar enkele weken niet gezien. That's all.' Verbeelde ik me dit nu, of zag ik een blik van verdriet in zijn ogen? Samantha, doe niet zo belachelijk. Hij is gewoon verdrietig omdat hij haar zo lang niet heeft gezien. Opeens komt een gedachte in me op. Die tweet van Justin gisteravond..

How to love?

Mijn hart begint sneller te kloppen. Zou het dan toch? Gespannen luister ik verder. 'Selena Gomez is gisteren weer gespot met Taylor Lautner. Heb je hier nog commentaar over?' De presentator geeft een gemene grijns. 'They're just friends. Can't we talk about something else?' Justin bijt op zijn lip. Nu weet ik het zeker. Het gaat niet goed tussen hem en Selena! Verschrikt grijp ik naar mijn telefoon die een onuitstaanbaar gepiep laat horen. 'Met Samantha.' Mompel ik, terwijl ik mezelf voorneem om mijn beltoon snel te veranderen. 'Hee schat, met Chels. Luister, ik heb te gek nieuws!' 'Wat is er dan?' Vraag ik nieuwsgierig. 'Ik heb kaartjes voor een concert. En niet zomaar een!' Schreeuwde ze in mijn oor. Ik hou de telefoon een beetje van me af. 'Van JUSTIN BIEBER!!!' Mijn hart voelde ik bijna mijn borstkas uit komen. 'Wat? Maar Chels, je weet toch dat..' Ik hoor een zucht. 'Luister nou Sam, ik heb hier echt veel moeite voor moeten doen. Ik weet dat je Justin´s songs niet het allergeweldigste vind.' Ik draai met mijn ogen. Ze moest eens weten.. 'Maar ik beloof je dat dit de beste ervaring word uit je leven! Ga nou mee!' Ik bijt op mijn lip. Ik had gezworen niet naar een concert te gaan. Ik ben bang dat ik dan te erg doordraai met mijn ''Bieberfever''. Chelsea denkt nog steeds dat ik na zijn eerste album een hekel heb aan zijn liedjes.. Maar waarom zou ik deze kans laten schieten? It's once in a lifetime! 'Goed dan. Maar alleen omdat je er moeite voor hebt gedaan!' Na een harde gil en een paar keer dankjewel aangehoord te hebben krijg ik eindelijk het moment om te vragen wanneer het concert is. 'Overmorgen! Het is zo awesome. I can't wait!' Na nog een halfuur aangehoord te hebben hoe geweldig het gaat worden druk ik grinnikend het gesprek weg. Chelsea is soms echt een gestoord persoon. Ze is al vanaf mijn 8ste mijn allerbeste vriendin. We doen alles samen, en natuurlijk zijn er ook andere vriendinnen, maar met Chelsea heb ik een band. Een echte band. Zij begrijpt me beter dan wie dan ook.

'S avonds kan ik mijn nieuwsgierigheid niet onderdrukken en zoek ik op internet op hoe het nu zit met Justin en Selena. Ze hebben elkaar nu al een maand niet gezien!? Dit is niet goed. Met grote ogen lees ik het bericht.

NEW YORK, july 2011
By Damon Streem.
Justin Bieber and Selena Gomez haven't seen eachother for one month. One person even said he saw Justin and Selena argue with eachother several times. Is this love over? We also heard that Selena is dating her ex boyfriend Taylor Lautner again. We saw them having dinner for several times, and they even went to the mall together. Selena has nothing to say about her being in love with one of the guys. That's strange, because first she was all over Justin and they we're spotted kissing for many times. Justin says Selena and Taylor are just friends, but that's also what he said before about him and Selena. We have no clue so far what's going on between the couple, but I think we'll find out soon!


Met ongeloof staar ik naar het scherm. Is dit nu een teken? Ik heb geen idee. Met een zucht zet ik mijn laptop uit en ga op bed liggen. Langzaam voel ik me wegzakken, maar de slaap wil maar niet komen. Ik blijf maar denken aan Justin. Overmorgen.. Oh nee, morgen al! Het is al 12 uur geweest. De tijd gaat zo snel. Ik moet er nog aan denken om morgen een nieuwe outfit te scoren voor het concert, en een nieuwe telefoon te halen. De mijne is nu al zo lang kapot dat ik echt toe ben aan een nieuwe. Langzaam maar zeker wint mijn slaap van mijn gedachtes.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen