Foto bij Escape this country

Duurde een tijdje maar hier is een nieuw hoofdstukje! ;)

Mike POV
David stopt eindelijk de auto en stapt meteen uit. Het is voor mij een onbekende buurt. Zolang ik hier in Phoenix woon ben ik hier nog nooit geweest. Volgens mij is David nog bezorgder dan dat ik ben. Hij kan echt niet stil staan. Overal kijkt hij op het grote plein.
Na twintig minuten komt hij boos terug. 'Is ze hier ergens?' 'NEE! ZE IS GODVERDOMME WEG!!' roept hij boos. 'Weg hoe bedoel je weg?' vraag ik geschrokken. 'Ze is hier nergens!'
Shit nee, mijn nichtje is weg?! Hoe kan dat?

Jennifer POV
Dio,Dylan en ik zitten in hun tent. Ze hebben me verteld dat ze al ruim twee jaar overal in Amerika hebben gezeten en waarschijnlijk gaan ze er ook uit. Hoe ze aan geld komen, ik heb geen idee. Als dit gedoe nog langer door gaat van mij, ga ik gewoon met hun mee. Het kan me allemaal niks meer schelen. Worden mensen maar gek dat ik weg ben. Vannacht sluip ik naar Mike's huis en pak mijn spullen. Overmorgen vertrekken ze naar zweden. Dan ga ik mee. Nog wel warme kleding kopen voor de winter. En zomerse kleding voor de zomer. Dio zegt dat ze er misschien wel twee of drie jaar over doen. Ik kan intussen tijd dan gewoon aan thuis school doen, want echt wel dat ik naar de universiteit ga.

Unknown person
Stiekem gluur ik door de bosjes en luister naar het gesprek tussen de twee jongens en die Jennifer. Mijn plan werkt! Ze gaat met de jongens mee naar Europa. Ik heb nu eindelijk wraak genomen! Wanneer ze in Engeland komen zal ik ervoor zorgen dat Jennifer weer weet dat weg gaan uit Engeland een grote fout was. Haar beste vrienden achter laten zonder gedag te zeggen. Voor die Ryan Sheckler kiezen. Gadver de grootste idioot die er ooit was. Hij zorgde daarvoor maar verpeste haar leven. Al die Amerikanen zijn slecht voor haar. Jennifer moet terug naar Engeland en snel. Nooit meer zal ze hier terug komen!

Wie zal de 'Unknown Person' zijn?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen