Foto bij a ranger/traitor 6

Eigenlijk wou ik gisteren al een nieuw deeltje posten, maar had het te druk met het lezen van het tiende deel 'de keizen van Nihon-ja' voor degene die nog niet wisten dat het uit was.

Ik moet jammer genoeg twee scènes uit mijn verhaal schrappen om het ook op dit boek te kunnen laten volgen...
Wat wel betekend dat ik goed kan voorspellen wat John Flanagan van plan was XD Ik zeg niet wat anders verklap ik te veel. ;)
veel leesplezier met het boek en dit deeltje.

dit is dus mijn langste intro ooit denk ik.

De jager bleef geruime tijd stil. Miko wist niet wat hij ervan moest denken. Was die aarzeling een goed teken of juist niet? Na een tijd kreeg hij het gevoel dat hij slechts zweeg om zijn geduld op de proef te stellen. Die gedachte verwierp hij snel weer. Grijze jagers waren wel de laatste die een grapje zouden uithalen en zeker niet met een dief. Toch hoe langer het duurde hoe meer Miko ervan overtuigd raakte dat zijn vermoedde misschien wel klopte.
“Heeft u al iets besloten, heer jager?” vroeg Miko op het moment dat hij het niet langer uithield. De jager keek hem aan.
“Ja inderdaad.” Daarna zweeg hij weer.
“En wat dan wel”, vroeg Miko verbaasd dat de jager niet uit zichzelf verderging. “heer jager”, voegde hij er nog snel aan toe.
“Heer jager…” mompelde hij, “ja dat bevalt me eigenlijk wel. Of misschien heer grijze jager…” Miko wist niet hoe hij het had. Hij begreep echt niets van dat volkje in hun vreemde mantels.
“Goed, jij wilt dus weten wat ik met je van plan ben?” vroeg hij tenslotte. Miko wist niet of hij hier een antwoord op diende te geven of niet, maar toen de jager bleef zwijgen gaf hij het toch maar.
“Ja, heer grijze jager.” Glimlachte de jager nu? Waarschijnlijk verbeelde hij het zich enkel. Een jager glimlachte nooit.
“Misschien dat ik je het dan maar een moet vertellen zeker?”

Reageer (5)

  • Tijgerbloed

    Die heeft zeker te veel tijd!

    7 jaar geleden
  • TheMockingjay

    Hahah! Will lijkt echt op Halt! Geweldig! xD

    9 jaar geleden
  • QueenOfEmerald

    Hij begreep echt niets van dat volkje in hun vreemde mantels.

    Hij praat (denkt) over Grijze Jagers alsof het een ander volk is, terwijl Will ook gewoon een kleine jongen zoals Miko was.

    9 jaar geleden
  • RedWolf

    Ik heb de deel 10 al en ik heb het al zeker meer dan 3 keer gelezen! Het is echt een goed boek. En er komt er nog 1: The Lost Stories; stukjes van voor of na 1 van de echte boeken. (H)

    1 decennium geleden
  • katl1

    Haha, "heer grijze jager", ik vindt gewoon "heer jager" toch beter klinker hoor xD
    Snel verder!!!!!!!!!!!!!!!
    En help me onthouden dat ik die boeken deze vakantie nog is inpik :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen