Foto bij 3.What is going on here?

'Zullen we maar naar huis gaan want ik begin dit beetje vreemd te vinden' 'Is goed!' zij ze vrolijk en bracht me naar huis.
Eenmaal thuis liep ik naar mijn bedje en viel heerlijk in slaap.

Ik lag heerlijk te slapen tot mijn wekker afging, ik pakte hem op een gooide hem tegen de muur aan. Bah! Wat haat ik maandagen! Ik stapte mijn bed uit en liep naar mijn kledingkast en koos gemakkelijke fijne kleding uit voor mijn werk.
Eenmaal aangekleed en al liep ik naar beneden en dan richting de keuken voor ontbijt.
Nadat dat ik alles op had pakte ik mijn sleutels checkte mijn mobiel nog even en deed hem in mijn zak. Ik liep naar mijn auto en reed er mee naar mijn werk.
'Goedemorgen Melody! Er is iemand die een konijn wilt uitzoeken, zou jij haar willen helpen?' zij mijn baas Roderick, ik knikte. Ja ik werk in ene dierenasiel dit omdat ik van dieren houdt. 'Ow uhm mag ik rond twaalf uur weg? Ik heb ene afspraak staan' 'Uhm ja hoor, en met wie ga je dan uit??' zij mijn baas, ik werd lichtjes rood 'Nou hum ik zou zeggen een band' 'Niet je favoriete bandje he?' zij hij verbaast, ik knikte en liep naar de mevrouw die hulp zocht met een konijn uit kiezen 'Hallo waarmee kan ik u helpen?' zij ik vriendelijk met een glimlach 'Uhm ik zoek een konijn voor mijn dochter alleen ik weet niet welke de liefste is' zij ze, 'Hmm dan moet je Snuffel nemen! Dat konijn is super lief' zij ik terwijl ik naar het bruine jonkie wees, 'Ah oke! Dan neem ik die! Bedankt!' zij ze.
Na 4 uur gewerkt hebben zij ik me baas gedag en reed ik direct naar huis. Ik checkte mijn mobiel weer en zag dat ik op het moment onbekent werd gebeld ik nam alsnog op, wie weet is het je beste vriendin?
'Hallo met Melody!'
'Uhm Hallo dit is Kai, een van Jason zijn vrienden'
'K-k-kai?! Drummer van The GazettE bedoel je?'
'Uhuh'
'Waarom bel je me?' Vroeg ik verbaast
'Ik moest dat van Jason doen, hij was zijn mobiel namenlijk kwijt geraakt'
'Tfuu echt een slimbo he'
'Haha zeg dat wel, maar ik moest vragen waar je blijft het is al kwart over één' Zij Kai, ik schrok en keek op mijn klok
'Heh! Dat is wel appart! bij mij is het pas half 1!' zij ik geschokt
'Oke dat is echt heel appart! Maarja ik zou zeggen kom dan maar nu langs oke? Ik moet ophangen want ik word zo wat aangevallen door Aoi'
'Haha oke doei tot zo!'
'Doei!' zij Kai en hing op.
Oke waarom is alles de laatste tijd zo vaag? Eerst mag ik GazettE meeten, dan Uruha die ik tegen kom en me een knuffel geven dan de tijd? Oke van dat ik GazettE ga meeten is niet zo erg vaag maar de rest totaal wel!
Ik keek nog even op de klok pakte mijn tas en liep naar het Pizzahutje om de hoek en zag Jason en Kai buiten al staan te wachten op mij. Ik lachte naar hun en liep met ze naar binnen waar de rest zat.

Reageer (1)

  • LittleKawaii

    wieeehhh i love ur story (H)
    snel verder xx
    Xx Miya-chan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen